crazyfrog Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 Здравейте ! Имам следния странен проблем - на току що преинсталиран Windows XP SP3 при опит за инсталация на програми изтеглени в C: дава грешка, а същите програми когато са изтеглени на D: и се инсталират от там няма проблем. На какво може да се дължи това ? Не че нещо ме бърка, но ми е интересно на какво се дължи това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 В какъв точно смисъл не могат да се инсталират? Какво точно се случва? Windows самоделка ли е? Абсолютно никакви програми ли не се инсталират? С какви е пробвано? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Януари 5, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2010 В какъв точно смисъл не могат да се инсталират? Какво точно се случва? Windows самоделка ли е? Абсолютно никакви програми ли не се инсталират? С какви е пробвано?Avast Home и Avira personal последните версии не искаха да се инсталират след като бяха изтегляни в папка Изтегляния на Му Documents в С:. След като копирах exe-то на Аваст на D: се инсталира от там без проблеми. Първоначално даваше някаква грешка, не я записах, но беше нещо от сорта, че не може да намери къде да инсталира програмата, но междувременно при изтегляне и инсталиране на други програми от същата папка Изтегляния не прави повече проблеми, оправи се от самосебе си. Благодаря за отговора.Темата може да се трие. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост