Night_Raven Публикувано Януари 5, 2010 Report Share Публикувано Януари 5, 2010 Имаш предвид CoreAVC и K-Lite? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimvanov Публикувано Януари 5, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2010 Точно тях имам предвид. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2010 Report Share Публикувано Януари 5, 2010 Е, CoreAVC не е пакет с кодеци, а е само декодер. И се учудвам, че е настанал конфликт. Може да е по-скоро проблем/бъг в CoreAVC и Windows 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimvanov Публикувано Януари 5, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2010 Не съм много в час но си мисля, че е от Haali Media Splitter (който се инсталира заедно с CoreAVC) <h3 style="margin: 0px; padding: 0px;">Technology Bulletpoints</h3> Supports Windows 732/64 bit SupportNVIDIA CUDA GPU supportSupports up to 16 CPU CoresQuadHD Resolution SupportFull Interlaced supportUses Directshow for MKVIncludes the Haali Media SplitterКакто и да е, сега нали всичко е наред с WindowsExplorer. Да помислим върху пр. с миниатюрите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2010 Report Share Публикувано Януари 9, 2010 Опитай този файл. Иначе си с последните версии на K-Lite и Haali Media Splitter? Вече взех да се поизчерпвам и пробвам някои неща, които открия из нета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimvanov Публикувано Януари 12, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2010 Опитай този файл. Иначе си с последните версии на K-Lite и Haali Media Splitter? Вече взех да се поизчерпвам и пробвам някои неща, които открия из нета. Niente; Наложи се да връщам с-темата назад. Имам и друг проблем, клавиатурата ми е на ремонт. Когато е готова може би ще инсталирам нов W7.Сега ще озоря малко настоящия с тестване на програми за да преценя какво да инсталирам на новия.Благодаря ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост