dimvanov Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Здравейте,имам не голям, но дразнещ проблем.Изчезнаха ми миниатюрите на видео файловете и на тяхно място се появиха икони.По принцип си познавам компютъра но това не успях да разбера как се случи.С графичните нема ядове те са си миниатюри.Всички се плейват без проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Не съм сигурен дали е в това проблема, но все пак... Колко свободно място имаш на C: ?Ето тук има подобен проблем, само че с Vista Ultimate Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimvanov Публикувано Януари 3, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2010 [attachment=3777:Заснемане4.PNG] Свбодно място да искаш...Периодично го почиствам с TuneUp. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Като гледам видеофайловете са асоциирани с Windows Media Player, което ме навежда на мисълта, че използваш него предимно. Някакви други допълнителни кодеци/пакети с кодеци имаш ли инсталирани? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 И аз имам такъв проблем, обаче е с графичните файлове. Появи се след като почистих с Clean UP "Thumbnails" и повече не искат да се появяват Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimvanov Публикувано Януари 3, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Ползвам jetAudio, GOM Player и CyberLink PowerDVD. Иконите са така защото сменях различни варианти.Имах инсталирани K-Lite Codec Pack+CoreCodec(заради NVIDIA CUDA).Деинсталирах ги всички, като си мислех,че е възможен конфликт и затова няма превю на иконите. Инсталирах windows.7.codec.pack.v2.3.0. Разлика-никаква. И аз имам такъв проблем, обаче е с графичните файлове. Появи се след като почистих с Clean UP "Thumbnails" и повече не искат да се появяват Аз не успях да засеча от къде идва проблема. От години чистя с TuneUp и си помислих, чя може да е направил някоя поразия ама не ми се вярва...а бе знаеш ли... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Аз не успях да засеча от къде идва проблема. От години чистя с TuneUp и си помислих, чя може да е направил някоя поразия ама не ми се вярва...а бе знаеш ли... Ако става въпрос за "чистене" на регистрите... TuneUp не правеше ли резервни копия, които можеш да възстановяваш?Спомни си има ли точно някаква връзка във времето м/у появата на проблема и такова триене и пробвай да възстановиш изтритото... Може това да върне нещата. Просто предположение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimvanov Публикувано Януари 3, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Доста вода изтече от тогава.Най-лесно ще е да преинсталирам ОС,ама нали трябва да разберем откъде идват проблемите и как да ги оправим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 Отвори меню Start. В лентата за търсене (долу вляво) напиши cmd. Кликни с десния бутон върху намерения cmd.exe файл и избери Run as administrator. Потвърди с Continue. В комадния ред напиши regsvr32 shmedia.dll и натисни Enter. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimvanov Публикувано Януари 4, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2010 ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 Опитай да свалиш този файл (десен клик -> Save .. as, ако не става с директен клик), кликни два пъти върху него, кликни Yes и след това OK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimvanov Публикувано Януари 4, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2010 Опитай да свалиш този файл (десен клик -> Save .. as, ако не става с директен клик), кликни два пъти върху него, кликни Yes и след това OK. Ебати и звяра...Тези с превю са wmv и avi а тези без mpg и mkv. Ако може fix и за тях ще е перфектно. Ако ли не и така съм доволен.Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 Опитай да повториш процедурата и с този файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimvanov Публикувано Януари 4, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2010 Опитай да повториш процедурата и с този файл. Не се променят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 Какъв пакет с кодеци има инсталиран? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост