Jump to content

Проблем с миниатюрите Windows7BG

dimvanov

Препоръчан пост

post-13498-12625303656959_thumb.pngpost-13498-12625303653788_thumb.pngpost-13498-12625303649932_thumb.png Здравейте,имам не голям, но дразнещ проблем.Изчезнаха ми миниатюрите на видео файловете и на тяхно място се появиха икони.По принцип си познавам компютъра но това не успях да разбера как се случи.С графичните нема ядове те са си миниатюри.Всички се плейват без проблем.
Сподели другаде

• Отговори 35
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Като гледам видеофайловете са асоциирани с Windows Media Player, което ме навежда на мисълта, че използваш него предимно. Някакви други допълнителни кодеци/пакети с кодеци имаш ли инсталирани?
Сподели другаде

Ползвам jetAudio, GOM Player и CyberLink PowerDVD. Иконите са така защото сменях различни варианти.Имах инсталирани K-Lite Codec Pack+CoreCodec(заради NVIDIA CUDA).Деинсталирах ги всички, като си мислех,че е възможен конфликт и затова няма превю на иконите. Инсталирах windows.7.codec.pack.v2.3.0. Разлика-никаква.

И аз имам такъв проблем, обаче е с графичните файлове. Появи се след като почистих с Clean UP "Thumbnails" и повече не искат да се появяват :)

Аз не успях да засеча от къде идва проблема. От години чистя с TuneUp и си помислих, чя може да е направил някоя поразия ама не ми се вярва...а бе знаеш ли...

Сподели другаде

Аз не успях да засеча от къде идва проблема. От години чистя с TuneUp и си помислих, чя може да е направил някоя поразия ама не ми се вярва...а бе знаеш ли...

Ако става въпрос за "чистене" на регистрите... TuneUp не правеше ли резервни копия, които можеш да възстановяваш?

Спомни си има ли точно някаква връзка във времето м/у появата на проблема и такова триене и пробвай да възстановиш изтритото... Може това да върне нещата. Просто предположение

Сподели другаде

Отвори меню Start. В лентата за търсене (долу вляво) напиши cmd. Кликни с десния бутон върху намерения cmd.exe файл и избери Run as administrator. Потвърди с Continue. В комадния ред напиши regsvr32 shmedia.dll и натисни Enter.
Сподели другаде

Опитай да свалиш този файл (десен клик -> Save .. as, ако не става с директен клик), кликни два пъти върху него, кликни Yes и след това OK.

Ебати и звяра...post-13498-12626038471376_thumb.png

Тези с превю са wmv и avi а тези без mpg и mkv. Ако може fix и за тях ще е перфектно. Ако ли не и така съм доволен.Благодаря!

Сподели другаде