jumbo_2 Публикувано Януари 4, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2010 не става... пак не дава да инсталирам Windows 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 Ако освен всичко си сигурен, че не инсталираш самоделка и че инсталираш чрез зареждане от диска при рестарт на компютъра, то аз вече се изчерпах откъм идеи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Януари 4, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2010 и ас но като стартирам Windows тои се стартира и от диск и от демон тоолс ,,,, но като го инсталират о сервиз сичко си е както трябва а и то не виновен Уиндолса щото нямам АСПИ. настроен а ас нз как да го настроя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 Като гледам колко добре владееш българския език, не се учудвам... Добре... Инсталацията опитвал ли си да я направиш, както е описана в тази тема, че не ми стана ясно дали си разбрал какво имам предвид? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Януари 4, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2010 може ли да ми дадеш линк към уиндолс 7 хубав? и ако може на лс да ти пратя ид и пасс и да ми влезеш о пц то да видиш дали го записвам правилно щото тоя боот не ми излиза на уиндолс 7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 Прочети т.3 от правилата на форума. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Януари 4, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2010 Извинявам се нов сам По темата: Може ли да направиш тема как да се запише уиндолс 7 на диск, и ако пожелаеш да го направиш тема . предложи някъкава седмица Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 Извинявам се нов сам Това по принцип не е голямо оправдание, защото правилата се предоставят за четене още при регистрацията и за да се регистрираш вече си се съгласил с тях. По темата: Може ли да направиш тема как да се запише уиндолс 7 на диск, и ако пожелаеш да го направиш тема . предложи някъкава седмицаМожеш да видиш ръководството за ImgBurn, където е описано как се записва image файл на диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Януари 5, 2010 Report Share Публикувано Януари 5, 2010 Уникален , кърти плочки :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост