Jump to content

Не ми дава да инсталирам уиндоус 7

jumbo_2

Препоръчан пост

• Отговори 38
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Ако освен всичко си сигурен, че не инсталираш самоделка и че инсталираш чрез зареждане от диска при рестарт на компютъра, то аз вече се изчерпах откъм идеи.
Сподели другаде

и ас но като стартирам Windows тои се стартира и от диск и от демон тоолс ,,,, но като го инсталират о сервиз сичко си е както трябва а и то не виновен Уиндолса щото нямам АСПИ. настроен а ас нз как да го настроя
Сподели другаде

Като гледам колко добре владееш българския език, не се учудвам...

Добре... Инсталацията опитвал ли си да я направиш, както е описана в тази тема, че не ми стана ясно дали си разбрал какво имам предвид?

Сподели другаде

може ли да ми дадеш линк към уиндолс 7 хубав? и ако може на лс да ти пратя ид и пасс и да ми влезеш о пц то да видиш дали го записвам правилно щото тоя боот не ми излиза на уиндолс 7
Сподели другаде

Извинявам се нов сам

По темата: Може ли да направиш тема как да се запише уиндолс 7 на диск, и ако пожелаеш да го направиш тема . предложи някъкава седмица

Сподели другаде

Извинявам се нов сам

Това по принцип не е голямо оправдание, защото правилата се предоставят за четене още при регистрацията и за да се регистрираш вече си се съгласил с тях.

По темата: Може ли да направиш тема как да се запише уиндолс 7 на диск, и ако пожелаеш да го направиш тема . предложи някъкава седмица

Можеш да видиш ръководството за ImgBurn, където е описано как се записва image файл на диск.

Сподели другаде