serji0 Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Ако обичате,може ли да ме светнете по един проблем Как да си добавя кодеци,които ми трябватза Virual DJ или ако може това да стане с външни кодеци,които са ми заредени в PC-то.Просто не иска на някои видео клипове да ми излиза звука.Даже вече ми е ясно кои са кодеците и филтрите (АС3 и ААС),но не ми е ясно как да го направя това.Моля ви,помогнете!!! Благодаря ви,предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Пакет с кодеци имаш ли инсталиран и ако да, какъв? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
serji0 Публикувано Януари 4, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2010 Имам K-Lite codec инсталиран.Само ми кажи как да ги прихвана за програмата,че да се оправи това нещо. Като пусна с KMPlayer-a всичко върви както трябва,щото съм прихванал външните кодеци ама тук не знам как да направя магията... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 4, 2010 Report Share Публикувано Януари 4, 2010 По принцип ако има инсталирани кодеци (както явно е в момента), всяка уважаваща себе си програма, която поддържа използването на системни кодеци, би трябвало да може да се възползва от тях. В твоя случай явно Virtual DJ не поддържа ползването на DirectShow кодеци. За AC3 можеш да пробваш AC-3 ACM Decompressor, който може да свърши работа, ако Virtual DJ поддържа поне ACM кодеци. За AAC обаче няма ACM кодек, така че оставаш на сухо. То не че е гаранция, че кодекът за AC3 ще свърши работа де. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост