mavro Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Днес пускам компютъра и след зареждането на ОС се появи това нещокоето не мога да го махна,освен до го завлека до края на екрана. Върху него не действа никой от бутоните. Правих рестарт- нищо. ОС е Windows 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 На мен ми прилича, че си инсталирал някаква програма за защита с парола на ... нещо. Иначе със системата може ли да се работи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Януари 3, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2010 На мен ми прилича, че си инсталирал някаква програма за защита с парола на ... нещо. Иначе със системата може ли да се работи? Никаква програма за защита не съм инсталирал,освен,че се опитах да включа Bitlocker-a , но не стана нищо и в момента е изключен и за двата дяла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 8, 2010 Report Share Публикувано Януари 8, 2010 За жалост този черен прозорец не ми говори нищо. Изтегли Autoruns и:1) стартирай програмата;2) избери Options -> Hide Microsoft and Windows Entries;3) меню File -> Refresh;4) меню File -> Save...;5) от долното падащо меню избери Text;6) запази файла някъде и след това го прикачи към темата или му копирай съдържанието. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост