pppplamennnn Публикувано Януари 2, 2010 Report Share Публикувано Януари 2, 2010 Здравейте, проблема е следния след правене на следния трик за Windows Vista/7''Един малко известен трик - създайте нова папка където и да е с име: whatever.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} като whatever преди точката наистина е без значение. '' И се появява меню с много опции, един вид детайлизиран контрол панел. Един познат го направи на Vista x64 след което Windows Explorer е спрял да работи от System Restore е върнат 3 дни назад и пак същата история излиза това съобщение и нищо не може да се прави на компа. Сега мисля да накарам човека да сложи нов explorer.exe чрез live cd, но нямам файла, та молбата ми е ако някой е на 64 битова Vista да ми качи explorer.exe, или ако знаете друго решение на проблема казвайте. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pppplamennnn Публикувано Януари 3, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Оправих се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Би имало смисъл от темата, ако споделиш решението. Така ще си от полза на останалите потребители. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pppplamennnn Публикувано Февруари 9, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2010 Създадох нов акаунт влязох през него и всичко си работеше нормално, на другия ден реших да пробвам пак през проблемния акаунт и взе, че тръгна и там explorer.exe. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 10, 2010 Report Share Публикувано Февруари 10, 2010 Преди време под 7-цата имах проблем с explorer. exe и някои други важни системни файлове и го реших със sfc /scannow. Дори не ми поиска поставяне на инсталационния диск с windows, за разлика от хп, където при тази команда го изисква. Явно 7-та си ги пази някъде важните файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост