Jump to content

Проблем със засичане на wireless мрежи

Препоръчан пост

Здравейте, нз дали тук е мястото за тази тема, ама ми се стори най-подходящо.... Та проблема е следния, Купих си нов лаптоп на Windows 7 и немога да хващам отклучените Wireless мрежи в квартала хващам само заключените.. Съквартиранта ми има и тои лаптоп на Windows XP и хваща 3 отключени мрежи. Та къде може да е проблема !!!??
Сподели другаде

С леко закъснение, пробвал ли си да деинсталираш или обновиш драйверите за wireless-a ? Въпреки, че е чудно защо става така ако опитвате да хващате мрежите от едно и също място.
Сподели другаде

Здравейте, нз дали тук е мястото за тази тема, ама ми се стори най-подходящо.... Та проблема е следния, Купих си нов лаптоп на Windows 7 и немога да хващам отклучените Wireless мрежи в квартала хващам само заключените.. Съквартиранта ми има и тои лаптоп на Windows XP и хваща 3 отключени мрежи. Та къде може да е проблема !!!??

Според мен проблема е в настройките на уайърлеса на Уиндоуса. Мисля, че има настройки да се хващат само отключени , само заключени или всички мрежи в обхвата. При теб явно е настроено да се хващат само заключените мрежи. Порови се в настройките на уайърлеса.

Сподели другаде