s7ens Публикувано Януари 2, 2010 Report Share Публикувано Януари 2, 2010 Здравейте, нз дали тук е мястото за тази тема, ама ми се стори най-подходящо.... Та проблема е следния, Купих си нов лаптоп на Windows 7 и немога да хващам отклучените Wireless мрежи в квартала хващам само заключените.. Съквартиранта ми има и тои лаптоп на Windows XP и хваща 3 отключени мрежи. Та къде може да е проблема !!!?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 5, 2010 Report Share Публикувано Януари 5, 2010 С леко закъснение, пробвал ли си да деинсталираш или обновиш драйверите за wireless-a ? Въпреки, че е чудно защо става така ако опитвате да хващате мрежите от едно и също място. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Януари 6, 2010 Report Share Публикувано Януари 6, 2010 Здравейте, нз дали тук е мястото за тази тема, ама ми се стори най-подходящо.... Та проблема е следния, Купих си нов лаптоп на Windows 7 и немога да хващам отклучените Wireless мрежи в квартала хващам само заключените.. Съквартиранта ми има и тои лаптоп на Windows XP и хваща 3 отключени мрежи. Та къде може да е проблема !!!??Според мен проблема е в настройките на уайърлеса на Уиндоуса. Мисля, че има настройки да се хващат само отключени , само заключени или всички мрежи в обхвата. При теб явно е настроено да се хващат само заключените мрежи. Порови се в настройките на уайърлеса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост