powerfull01 Публикувано Януари 1, 2010 Report Share Публикувано Януари 1, 2010 Здравейте! Мишката е: CNR-MSOPTW7. Не мога да й намеря DRIVER. Ползвам уиндоус 7 ултимейт 64 битовата версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 1, 2010 Report Share Публикувано Януари 1, 2010 1. Мишката е Canyon, a не Canon, както беше написал първоначално.2. Мишката е обикновена с 3 бутона, което значи, че се разпознава без проблем от Windows и няма разни допълнителни глезотии, за които да има нужен софтуер. Затова и няма специфичен драйвер за нея. Ти защо търсиш такъв? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
powerfull01 Публикувано Януари 1, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 1, 2010 1. Мишката е Canyon, a не Canon, както беше написал първоначално.2. Мишката е обикновена с 3 бутона, което значи, че се разпознава без проблем от Windows и няма разни допълнителни глезотии, за които да има нужен софтуер. Затова и няма специфичен драйвер за нея. Ти защо търсиш такъв? Защото уиндоусът не я разпознава. И си мислех,че й липсва драйвер. Имаш ли идея, защо не я разпознаша? Никога не съм ползвал безжична мишка - затоша ако и да пропускам нещо на пръв поглед елементарно, моля не ме съдете, а помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 2, 2010 Report Share Публикувано Януари 2, 2010 Какво точно имаш предвид под "не я разпознава"? Задейства ли се оптиката/лазерът? Появява ли се в Device Manager? На друг компютър работи ли мишката? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
powerfull01 Публикувано Януари 2, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 2, 2010 Какво точно имаш предвид под "не я разпознава"? Задейства ли се оптиката/лазерът? Появява ли се в Device Manager? На друг компютър работи ли мишката? Да, лазерът се задейства и не - не се появи в Device Manager. И на настолния не се разпознава. В Device Manager е само това: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 2, 2010 Report Share Публикувано Януари 2, 2010 Ако мишката не работи нормално и на други компютри, то значи най-вероятно тя самата е дефектна. Нова ли е? Ако да, трябва да можеш да си я подмениш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост