blajkoi Публикувано Декември 31, 2009 Report Share Публикувано Декември 31, 2009 Здравейте вчера си инсталирах XP на лаптоп Dell Vostro A-860 който бе с Windows Vista. Фотматирах целият хард но сега след като стартирам пц-то ми излизат два Windows Xp :( , а Programs fils има само една папка Windows :( Можете ли да ми помогнете как да го оправя :( ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Декември 31, 2009 Report Share Публикувано Декември 31, 2009 Виж темата эа често задавани въпроси в раздела. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Декември 31, 2009 Report Share Публикувано Декември 31, 2009 Здравейте вчера си инсталирах XP на лаптоп Dell Vostro A-860 който бе с Windows Vista. Фотматирах целият хард но сега след като стартирам пц-то ми излизат два Windows Xp :( , а Programs fils има само една папка Windows :( Можете ли да ми помогнете как да го оправя :( ? форматирай пак може би е останало някъде некви остатъци или нещо при инсталацията са е объркало при мен е ставало така с настолния комп Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост