lashpa Публикувано Декември 29, 2009 Report Share Публикувано Декември 29, 2009 Привет на всички!Два дена се опитвах без резултат да отворя страничната лента.Наи накрая инсталирах Vista Smoker Pro и Tune Up-същото.При отваряне на иконата изписва следното : ''Страничната лента в Windows се управлява от системния ви администратор''.Аз съм си администратор;направих нов акаунт - с него излезе,но много от иконите ги нямаше.Някъде в настроиките видях че беше отметнато да стартира със зареждането на системата.С Vista Ultimate съм.Моля Ви,помогнете ми да изкарам проклетата лента наяве!Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vekarata Публикувано Декември 29, 2009 Report Share Публикувано Декември 29, 2009 Дай десен бутон върху лентата.Влез в свойства и виж дали има сложена човка на функцията да стартира автоматично. Другият варият е контрол панел/класически изглед/ Два пъти върху иконата /Свойства на страничната лента/ и маркираш аутостарт.Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lashpa Публикувано Декември 29, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2009 Дай десен бутон върху лентата.Влез в свойства и виж дали има сложена човка на функцията да стартира автоматично.Въобще я няма в отварящия се прозорец Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vekarata Публикувано Декември 29, 2009 Report Share Публикувано Декември 29, 2009 Въобще я няма в отварящия се прозорецА в контрол панел? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lashpa Публикувано Декември 29, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2009 А в контрол панел?Има я в контролния панел и в принадлежности, но при опит да я пусна ми дава цитата от първия мо пост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Декември 29, 2009 Report Share Публикувано Декември 29, 2009 Опитай предложеното тук решение и пиши какъв е резултатът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lashpa Публикувано Декември 29, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2009 Г-н Канелов , ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! Лентата излезе,как се е изклучила не зная,но гледам и други са се мъчили,че и повече от мен.Здраве през Новата Година и да е по добра от тази Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост