Sprint-Debugger Публикувано Декември 29, 2009 Report Share Публикувано Декември 29, 2009 Не знаех къде точно да отворя тема, затова отворих тук. Ако е наложително, нека се премести.И така, по същество. Онзи ден от телевизора чрез кабел и програмата Free Sound Recorder записах част от хубава песничка. Качеството стана супер, както исках - 320кб/с. Из сайтовете за клипчета я има, но естествено тя е с лошо качество на звука, но пък е цялата . Пита се: може ли чрез програма (коя?) да се вкарат двете мелодии (чрез рязане и т.н. ще се натъкмят с други програми) и чрез по-качествената (демек - моята) да се прихванат честотите, тоналностите, настройките и т.н. (не разбирам от музика и музикални термини) и да се приложат на останалата част от мелодията (която е от клипчето), за да се уеднакви качеството на песента, като то стане наистина 320кб/с (за формат .mp3 става на въпрос)? Дано сте успели да ме разберете, по-добре не мога да го обясня. Изключваме възможността песента вече да я има направена/записана във високо качество. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Декември 29, 2009 Report Share Публикувано Декември 29, 2009 Няма начин да "увелечеш" и уеднаквиш/освен нивто/ качеството на звука. Изключваме възможността песента вече да я има направена/записана във високо качество.Все пак, за коя песен става въпрос?От чисто любопитство, може ли линк към клипчето. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Декември 29, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2009 Аа, това ще е наградата, за този, който успее да се справи със задачката! ... или с някоя от многото, на които нямам отговор от месеци. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 29, 2009 Report Share Публикувано Декември 29, 2009 Ееее, и на мен ми стана интересно коя е тая неоткриваема песен ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост