Jump to content

Проблем с VC-1 кодирани файлове и Найт Рейвън кодек пак

Препоръчан пост

Аз съм с Уиндоус 7 Ултимат и плеър ми е Джетаудио. Инсталирах си кодек пакета на Найт рейвън и искам да гледам един филм с висока резолюция кодиран VC-1 1920x1080 обаче не става-филма тръгва 5-6 секунди е добре и после картината се размава на ленти и петна.

Всеки съвет оценявам!

Машината ми е Двуядрен процесор на 2.6гхц и 4 гб Рам,видео ати 4600 серия.

Сподели другаде

току що пробвах с Медия плеър хоумсинема и няма проблеми :blink: ,обаче аз много държа на джетаудиото,поради много причини,

няма ли начин да го накараме и него да плейва :( в уиндоус ХР нямах проблеми с джетаудиото

а пропуснах да спомена файла е сокончание m2ts

Сподели другаде

Извинявай,но ако е само за един-два филма - какво ти пречи да инсталираш още някой от предложените по-горе плейъри - те също не са лоши. Може би трябва да пробваш с някой друг кодек(не съм много наясно с тези неща)...

П.П. Не знам дали има някакво отношение към проблема,но какъв монитор ползваш и с какъв кабел?

Сподели другаде

Ако Media Player Classic Homecinema се справя се справя както трябва, значи би трябвало проблемът да е в jetAudio, защото моят пакет използва същия кодек, който се използва и в Media Player Classic Homecinema. Т.е. самият декодер трябва да е наред. Опитай и Windows Media Player.

Ако не е тайна, какви са причините, поради които държиш на jetAudio.

Сподели другаде

ами и уиндоус медиа плеъра също го възпроизвежда,ама ми е мъчно че джет аудиото не го ,значи проблема е в него

не е тайна разбира се защо държа на джетаудиото-много съм свикнал с него дълги години го полвам и не съм имал проблеми с него до момента,а и ми е удобен защото мога да го управлявам с безжичната мишка като с дистанционно,такива ми ти работи,какво да обяснявам повече...

благодаря за отговорите ти Рейвън,проблема явно е в плеъра

Сподели другаде

ами и уиндоус медиа плеъра също го възпроизвежда,ама ми е мъчно че джет аудиото не го ,значи проблема е в него

не е тайна разбира се защо държа на джетаудиото-много съм свикнал с него дълги години го полвам и не съм имал проблеми с него до момента,а и ми е удобен защото мога да го управлявам с безжичната мишка като с дистанционно,такива ми ти работи,какво да обяснявам повече...

благодаря за отговорите ти Рейвън,проблема явно е в плеъра

Урааа открих си проблема :bravo: сложил съм субтитри филтъра да се зарежда винаги,а файла няма субтитри към него и това кара програмата да спре... :yeah:

доволен съм и с уин7 си оставам с Джетаудио-изключителен плеър... :yeah:

а на Рейвън благодарности за чудното кодек пакетче :thumbsup:

Сподели другаде