tomkat Публикувано Декември 29, 2009 Report Share Публикувано Декември 29, 2009 Аз съм с Уиндоус 7 Ултимат и плеър ми е Джетаудио. Инсталирах си кодек пакета на Найт рейвън и искам да гледам един филм с висока резолюция кодиран VC-1 1920x1080 обаче не става-филма тръгва 5-6 секунди е добре и после картината се размава на ленти и петна.Всеки съвет оценявам!Машината ми е Двуядрен процесор на 2.6гхц и 4 гб Рам,видео ати 4600 серия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 29, 2009 Report Share Публикувано Декември 29, 2009 С други плеъри има ли проблем - VLC, The KMPlayer, Media Player Classic Homecinema, Windows Media Player? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tomkat Публикувано Декември 29, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2009 току що пробвах с Медия плеър хоумсинема и няма проблеми ,обаче аз много държа на джетаудиото,поради много причини,няма ли начин да го накараме и него да плейва :( в уиндоус ХР нямах проблеми с джетаудиотоа пропуснах да спомена файла е сокончание m2ts Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Декември 29, 2009 Report Share Публикувано Декември 29, 2009 Извинявай,но ако е само за един-два филма - какво ти пречи да инсталираш още някой от предложените по-горе плейъри - те също не са лоши. Може би трябва да пробваш с някой друг кодек(не съм много наясно с тези неща)... П.П. Не знам дали има някакво отношение към проблема,но какъв монитор ползваш и с какъв кабел? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 29, 2009 Report Share Публикувано Декември 29, 2009 Ако Media Player Classic Homecinema се справя се справя както трябва, значи би трябвало проблемът да е в jetAudio, защото моят пакет използва същия кодек, който се използва и в Media Player Classic Homecinema. Т.е. самият декодер трябва да е наред. Опитай и Windows Media Player.Ако не е тайна, какви са причините, поради които държиш на jetAudio. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tomkat Публикувано Декември 29, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2009 ами и уиндоус медиа плеъра също го възпроизвежда,ама ми е мъчно че джет аудиото не го ,значи проблема е в негоне е тайна разбира се защо държа на джетаудиото-много съм свикнал с него дълги години го полвам и не съм имал проблеми с него до момента,а и ми е удобен защото мога да го управлявам с безжичната мишка като с дистанционно,такива ми ти работи,какво да обяснявам повече...благодаря за отговорите ти Рейвън,проблема явно е в плеъра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tomkat Публикувано Декември 30, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2009 ами и уиндоус медиа плеъра също го възпроизвежда,ама ми е мъчно че джет аудиото не го ,значи проблема е в негоне е тайна разбира се защо държа на джетаудиото-много съм свикнал с него дълги години го полвам и не съм имал проблеми с него до момента,а и ми е удобен защото мога да го управлявам с безжичната мишка като с дистанционно,такива ми ти работи,какво да обяснявам повече...благодаря за отговорите ти Рейвън,проблема явно е в плеъраУрааа открих си проблема сложил съм субтитри филтъра да се зарежда винаги,а файла няма субтитри към него и това кара програмата да спре... доволен съм и с уин7 си оставам с Джетаудио-изключителен плеър... а на Рейвън благодарности за чудното кодек пакетче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост