uBauJLo Публикувано Декември 27, 2009 Report Share Публикувано Декември 27, 2009 Имам следния проблем след преинсталация на Уиндоус Екс Пи не мога да инсталирам драйвърите на видеокартата.....ето какво инсталирах като драйвъри....може и да съм пропуснал нещо , незнам ,но първо ще ви дам да знаете с какво си имам работа а именно данните за компа: Процесор: DualCore Intel Pentium E2180,2000MhzДъно: Biostar 945GC-M7 TEЧипсет на дънната платка: Intel Lakeport - G i945GCАудио: Realtek ALC662Друго може би не ви интересува .....Сложил съм всичко от сайтовете на производителите....Драйвъри за чипсета,Драйвъри за аудиото,драйвъри за лан карти и т.н. и последно се опитвам вече 7 часа да сложа тъпия драйвър за Видеокартата а нестава...инсталира се и след рестартиране при зареждане на Уйндоус ми дава черен екран и не може да се рестартира...пробвах доста версии на драйвъра но не иска!Видеокартата е Point of View Nvidia Geforce 8500 GT ..... Забравих да спомена че след като рестартирам след много чакане на черен екран и му давам да стартира последно добре работеща (Last....) и зарежда но без драйвърите за видеото....Моля помогнете... :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Декември 27, 2009 Report Share Публикувано Декември 27, 2009 Видеодрайверите тези ли са? Това копие на Windows пробвано ли е друг път? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
uBauJLo Публикувано Декември 28, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2009 Видеодрайверите тези ли са? Това копие на Windows пробвано ли е друг път?Да тези са....но се оправих ще изтрия темата сега всичко работи перфектно а Уйндоуса е лицензиран подарък ми е Благодаря ти все пак Извинявам се на модераторите....за темата моля да я изтриете...Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 28, 2009 Report Share Публикувано Декември 28, 2009 Ако обясниш как си се справил с проблема, темата ще е потенциално полезна на други потребители. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
uBauJLo Публикувано Декември 28, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2009 Да си призная и аз незнам как се справих с проблема.....но мисля,че беше от начина на инсталиране на драйвърите,а по точно от последователността.....Бях инсталирал (преди да започна с инсталиране на въпросния драйвър)- Аудио драйвъра,за чипсета драйвъра,за първата лан карта,след това пробвах с драйвъра за видеото, FlexType,DirectX 10 for windows xp,k-lite codeck pack,Gom Player и доста други програми...след това пак пробвах с драйвъра за видеото и след много часове игра(7-8 часа),незнаех какво да правя и се сетих за-->Справих се по следния начин: Преинсталирах на ново Windows XP и след това по ред на номерата-1. драйвър за чипсета2. Драйвър за аудиото ; 3. Драйвър за двете лан карти и 4.драйвър за видеокартата изтеглен от сайта на производителя.....а по между другото и едната лан карта не я приемаше , но сега всичко си върви идеално...а може и да е било от копието на Windows XP уж беше оригинално,аз го смених с неоригинално само му смених Win Key -a....Май това беше причината.....но както знам и аз незнам за какво иде реч Благодаря Гарване и на теб Nazikov Лек ден ви пожелавам.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Декември 28, 2009 Report Share Публикувано Декември 28, 2009 Да си призная и аз незнам как се справих с проблема.....но мисля,че беше от начина на инсталиране на драйвърите,а по точно от последователността.....Бях инсталирал (преди да започна с инсталиране на въпросния драйвър)- Аудио драйвъра,за чипсета драйвъра,за първата лан карта,след това пробвах с драйвъра за видеото, FlexType,DirectX 10 for windows xpПоследователността няма значение. Виновника за проблема е DirectX 10 for windows xp. И ти препоръчвам FlexType също да го разкараш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост