Jump to content

Дилема относно избор на модулно захранване

Препоръчан пост

Здравейте. Трябва да си взема ново захранване, държа да е модулно, за да мога да ползвам 4те си Palit GTX 285 2GB

Сега в момента имам 2 Palit GTX 285 2GB включени на машината си, но искам имам налични и 4те карти, обаче старото ми захранване не може да се справи с тази тежка задача, защото не му достига мощност... Спрял съм се на 2 захранвания се чудя кое от тях е по удачния избор:

1. Corsair HX850

2. Tagan Piperock BZ-900

2те захранвания са страшно добри, и имат идентични характеристики.

Моля ако някой от вас съфорумци има 2те захранвания да сподели впечатления от работата им и да сподели негативните и позитивните страни на 2та продукта

Наличния финансов бюджет е ~360 лв.

Моля модераторите да редактират подзаглавието на темата

Сподели другаде

Моята препоръка е Chieftec CFT-1200G-DF. Една идея по-скъпо е, но пък си заслужава 100%.

Имай предвид, че модулният дизайн (особено при такива мощности) води до по-високи контактни съпрoтивления, а оттам и по-голямо загряване и пад. Именно поради тази причина "истински" захранвания като PC Power and Cooling Turbo-Cool 1200 НЕ са с модулен дизайн.

Сподели другаде