KoLchE Публикувано Декември 27, 2009 Report Share Публикувано Декември 27, 2009 Здравейте. Трябва да си взема ново захранване, държа да е модулно, за да мога да ползвам 4те си Palit GTX 285 2GBСега в момента имам 2 Palit GTX 285 2GB включени на машината си, но искам имам налични и 4те карти, обаче старото ми захранване не може да се справи с тази тежка задача, защото не му достига мощност... Спрял съм се на 2 захранвания се чудя кое от тях е по удачния избор:1. Corsair HX8502. Tagan Piperock BZ-9002те захранвания са страшно добри, и имат идентични характеристики.Моля ако някой от вас съфорумци има 2те захранвания да сподели впечатления от работата им и да сподели негативните и позитивните страни на 2та продуктаНаличния финансов бюджет е ~360 лв.Моля модераторите да редактират подзаглавието на темата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Декември 27, 2009 Report Share Публикувано Декември 27, 2009 Моята препоръка е Chieftec CFT-1200G-DF. Една идея по-скъпо е, но пък си заслужава 100%. Имай предвид, че модулният дизайн (особено при такива мощности) води до по-високи контактни съпрoтивления, а оттам и по-голямо загряване и пад. Именно поради тази причина "истински" захранвания като PC Power and Cooling Turbo-Cool 1200 НЕ са с модулен дизайн. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост