Deqn75 Публикувано Декември 27, 2009 Report Share Публикувано Декември 27, 2009 Честита коледа и весело посрещане на новата 2010 на всички.От скоро човъркам по компютърът си и се запознавам с основни неща свързани с него по инсталаци преинсталация и така нататък,затова голяма част ми е помогнал този форум като и четене, но съм много далеч от това да давам все още мненя по въпроси във форума. Инсталирах windows 7 на новия компютър и стария е вече за мен на който, мисля да инсталирам windows 7 и сега ми трябват подходящи драйвери за дъното epox-9npa+ultra благодаря.амд athlon 64 3000+ дъното epox-9npa+ultra gf7600gts рам 1 гб дано тръгне на тази конфигурация весели празници Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 27, 2009 Report Share Публикувано Декември 27, 2009 Можеш да опиташ тези. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deqn75 Публикувано Декември 27, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2009 Благодаря започвам да ги свалям, да попитам за мнението ви, дали ще върви добе на тази конфигурация windows 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 27, 2009 Report Share Публикувано Декември 27, 2009 Да, ще си върви, но с 1GB памет може да му дойде малко тясно. Ако имаш възможност да ръгнеш още една бнка 1GB, би било много добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deqn75 Публикувано Декември 27, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2009 Сега след инсталация на windows 7 при цс 1.6 процесора е на 100% и ми сече инсталирани са горе посочените драйвери + 195.62 WHQL на видеото стана тя една ... малко помощ моля Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 27, 2009 Report Share Публикувано Декември 27, 2009 Кое точно товари процесора на 100%? Ако е самата игра, то това е донякъде нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deqn75 Публикувано Декември 27, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2009 Да самата игра е просто не варви добре благодаря явно няма какво да се направи явно процесора е слабичък може да се върна на хп защото ми е слабост тази игра ако има някакви предложения за оптимизация ще съм благодарен че ми хареса тоя windows 7 весели празниси отново на всички Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост