stivnnik Публикувано Декември 26, 2009 Report Share Публикувано Декември 26, 2009 Здравейте, от няколко дни съм с рутерче - Linksys WRT54GL, имам комп със win xp и лаптоп с vista. От както сложих рутера и на 2-та компа се появи ново нет устройство - residential gateway device, което от време на време изчезва и ми працаква скайп, dc++, utorrent... и всичко останало което ползва UPnP. Нормално ли е така да си чезне кога му скимне, и да ми се налага да ресвам нет адаптера или рутера, за да се покаже? :( Благодаря за отделеното време Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 26, 2009 Report Share Публикувано Декември 26, 2009 Опитай да го премахнеш по начина, описан в този коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Декември 26, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 26, 2009 Опитай да го премахнеш по начина, описан в този коментар. Аз не искам да го премахвам, ами искам винаги да се показва. Иначе как ще ползвам UPnP ? :S Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 26, 2009 Report Share Публикувано Декември 26, 2009 Имаш ли инсталиран UPnP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Декември 26, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 26, 2009 Имаш ли инсталиран UPnP? Да, имам. Дали ако сложа dd-wrt на рутера ще се оправи? Сега е със фарбичен firmware. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coldy Публикувано Декември 29, 2009 Report Share Публикувано Декември 29, 2009 Добро утро, от времето когато ползвах WRT54GL със оригиналния на Linksys firmware не помня такова животно "Residental Gateway Device", но това може да е пропуск от моя страна.Съвета ми е да му флашнеш firmware с dd-wrt и отново да си включиш UPnP. В моя случай при 6 мобилни компютъра зад dd-wrt /Linksys WRT54GL/ с включен UPnP, включени peer-2-peer клиенти и скайпове никой от нищо не се е оплакал. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост