novamen Публикувано Декември 24, 2009 Report Share Публикувано Декември 24, 2009 Налага ми се да вградя Net.Framework 1.1 в Windows чрез NLite а не можах да открия как.Някой може ли да ми помогне?Също така ме интересува как мога да си вградя и програми, например като MSOfficce? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 24, 2009 Report Share Публикувано Декември 24, 2009 Ей тук има нещо като ръководство, но картинките са прецакани...Версията на NET.Framework, която искаш да вградиш е бая дърта... Вече се готви за пускане версия 4 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Декември 25, 2009 Report Share Публикувано Декември 25, 2009 Можеш да използваш Add-On Maker за nLite, който позволява създаването на добавки. Прочетох във MSFN форумите, че интеграцията на .NET не е възможна. Така, че ще трябва просто да направиш един Silent Install. Ето тук има малко повече информация (на английски) за редистрибуцията на .NET 1.1 (както информация за silent инсталацията). ПП. Интересно защо искаш да инсталираш .NET 1.1? Много малко програми го изискват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост