Jump to content

Проблем с микрофон - как да го включа

Препоръчан пост

имах проблем с микрофона, помислих си да не се е бъгнал вградения, да не е от вистата, драйверите, мъчих всички възможни начини, и това което сте описали, но единственото, което помогна е да се върна на предишна версия на скайп за съжаление :(
Сподели другаде

• 3 months later...

Аз имам също проблем с микрофона при разговор в скайпа - отсрещната страна ме чува съвсем слабо, с много пращене и стържене, а аз чувам отлично разговора. Това се получи откакто свалих последната версия на Скайпа преди 4 дни. При тестовия разговор с Ехото, едвам си разпознавам гласа сред силното бучене. Прочетох темата и опитах да си тествам микрофона и излиза нещо такова - снимка, силата на гласа се мени при записване, но възпроизвеждането е с бучене. Да го позволя ли това което е блокирано? Или да купувам нов микрофон, камерата ми е с вграден микрофон - MSI Star Cam 370I, свалих и най новите драйвери от сайта, сега ще търся по стара версия на скайпа и ще я сложа да видя, но ако някой има идея...

post-2975-12568362360978_thumb.jpg

А и цяла седмица имам проблем с нета, нещо е слаб, изчезва за секунда, ако има връзка :crosseyes1:

Сподели другаде

@Краси получава ти се нещо като ефект на микрофонния.Може да преодолееш проблема като си намалиш силата на звука през устройството,което се възпроизвежда звука.Или да намалиш чувствителността на на микрофона.А ако си решил да си купуваш нов микрофон,аз лично ти препоръчвам да си вземеш слушалки с микрофон(така напълно ще изчезне ефекта на микрофонния).
Сподели другаде

Пробвах и със слушалки, намалих силата на звука, бученето остава, един такъв металически глас се чува, и на скайпа излиза "Високи нива на фонов шум". Кажете откъде да изтегля по-предна версия на скайпа, нещо не мога да намеря.

Намерих, инсталирах, все същото.

Сподели другаде

Намали и чувствителността на микрофона от настройките на Skype,но махни отметката за автоматичното му регулиране.

Ако сметнеш, че ще се оправи ако си върнеш старите версии.

Аз имам записани две стари версии:

Skype 3.8.0.188

Skype 2.5.0.151

Успех дано ти помогнат

Сподели другаде

Пробвах и със слушалки, намалих силата на звука, бученето остава, един такъв металически глас се чува, и на скайпа излиза "Високи нива на фонов шум". Кажете откъде да изтегля по-предна версия на скайпа, нещо не мога да намеря.

Намерих, инсталирах, все същото.

Т.е. си пробвал и с друг микрофон? Ако да, сигурен ли си, че е бил избран като устройство за запис в настройките на Windows и/или Skype?

Ако да и няма подобрение, можеш да опиташ да деинсталираш текущия звуков драйвер, да почистиш след него в Safe Mode и да инсталираш последната версия на драйвера.

Сподели другаде

Днес пробвах с друга камера с вграден микрофон, имаше си и звук и картина. Явно моя микрофон не е бил в ред, ще се купува нов .

Благодаря на всички, които ми помогнаха :peace:

Сподели другаде

• 1 year later...
здравейте аз имам проблем с вградения микрофон на скайпа като отворя устройства преди като има външен звук скалата се движеше беше на ремонт сега го тествах но не би кво да направя по стара версия на скайпа ли да инсталирам
Сподели другаде