ba4o_kiro Публикувано Декември 23, 2009 Report Share Публикувано Декември 23, 2009 Здравейте отново.Аз и поредният ми проблем.След преинсталиране,много често виждам страницата от скриншота по долу.Новият Windows е XP Profesional със SP3.Всъшност той е старият нов Windows.Рових се из нета за да намеря решение на проблема и намерих само едно, което си беше доста старичко.Там ставаше въпрос браузър IE 4 и 5, а аз съм със IE 8 и опциите които бяха дадени аз майче ги нямам или не мога да ги намеря.А и проблема се получава при мен и със мозилата.За това се обръщам към вас за помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 23, 2009 Report Share Публикувано Декември 23, 2009 Към 11:20 на 23.12.2009 г. търсеният от теб файл наистина не съществува.Това ме води на мисълта, че нямаш проблем, а просто по случайност попадаш на липсващи файлове или некоректни връзки. Натисни ТУК . Ако страницата се отвори без проблем, значи 99 % съм прав. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 23, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 23, 2009 Ами аз показах тази страница,защото тя ми беше най лесна да я намеря.В същност нея не мога да я отворя от една седмица.Имам на много други места кадето ми се появява тази страница.За пример ще кажа, случвало ми се е да кликна в/у някой линк във форум и отново се показва същата страница става въпрос за грешката.А колкото до това да "кликна" да отварям началната страница на softvisia. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 23, 2009 Report Share Публикувано Декември 23, 2009 Ако виждаш тази страница с грешка само при кликане на линкове до файлове (а не страници) и то не всички, то значи най-вероятно просто наистина нацелваш липсващи файлове. За целта можеш да помолиш познат да отвори същите линкове и ще разбереш дали проблемът е в твоя компютър или линковете са наистина невалидни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост