oldcastle Публикувано Декември 22, 2009 Report Share Публикувано Декември 22, 2009 Вчера преинсталирах и всичко беше наред освен едно - звукът ми не работи. До преди това бях с Avance97Audio или нещо такова, но след преинсталацията, в Device Manager нямам нищо на Multimedia Audio Controller. Всъщност сглупих и дадох деинстал на Multimedia Audio Controller и сега дори и него го нямам. Прочетох тази статия на Night_Raven и сега тегля AC'97 Audio Codecs от Realtek. Преди това бях изтеглили нещо подобно, но като го стартирам ми иска локация къде да се екстрактне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 23, 2009 Report Share Публикувано Декември 23, 2009 По принцип би трябвало като стартираш компютъра да ти излезе съобщение, че има непознат дивайс. В контрол панела може да видиш кой е и да му дадеш да си намери драйвърите от нета. Така би било най - лесно. Ако не - намираш точния модел на дивайса и му търсиш драйвърите в нета ръчно. Ако трябва нещо да помагаме - казвай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
oldcastle Публикувано Декември 23, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 23, 2009 Благодаря, с това се оправих, но сега имам друг проблем. До преди работех с админския акаунт, но поради мерки за сигурност реших да работя под ограничен такъв. Проблемът сега е, че не всички програми ми работят както трябва под ограничения. Например Yahoo Widgets не ми работи. Инсталирана е, стартира се основната програма, но самото приложение, което ми показва времето, например, не тръгва, както и другите приложения на програмата. От админския акаунт си работи нормално. Какво му пречи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 23, 2009 Report Share Публикувано Декември 23, 2009 Благодаря, с това се оправих, но сега имам друг проблем. До преди работех с админския акаунт, но поради мерки за сигурност реших да работя под ограничен такъв. Проблемът сега е, че не всички програми ми работят както трябва под ограничения. Например Yahoo Widgets не ми работи. Инсталирана е, стартира се основната програма, но самото приложение, което ми показва времето, например, не тръгва, както и другите приложения на програмата. От админския акаунт си работи нормално. Какво му пречи?Пречи му некадърно програмиране от страна на авторите. Тяхна вина е, че приложението не функционира нормално под ограничен акаунт. Можеш да си го пускаш с администраторски права чрез десен клик -> Run as.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост