Jump to content

Как да премахна Vista Transformation Pack ?!

Препоръчан пост

Здравейте! Преди 1 месец си дръпнах на лаптопа Vista Transformation Pack и го инсталирах.След инсталацията всичко се промени НО !!! Лаптопа ми стана супер бавен,започна да забива.И това което ме тревожи е че НЯМА КАК да uninstall-на тази гадория ?!?! Ако някой знае нещо и може да ми помогне ще съм много доволен :peace: ...в противен случай трябва да ми преинсталират Window-са (което е 15 лева) !!!

Помооооооооооооооощ :no:

Сподели другаде

Здравейте! Преди 1 месец си дръпнах на лаптопа Vista Transformation Pack и го инсталирах.След инсталацията всичко се промени НО !!! Лаптопа ми стана супер бавен,започна да забива.И това което ме тревожи е че НЯМА КАК да uninstall-на тази гадория ?!?! Ако някой знае нещо и може да ми помогне ще съм много доволен :peace: ...в противен случай трябва да ми преинсталират Window-са (което е 15 лева) !!!

Помооооооооооооооощ :no:

Тази програма ще ти помогне Revo Uninstaller.Има Български Интерфейс.Прочети упътванията в секция помощ. http://www.softvisia.com/download.php?view.1067

Сподели другаде

Не, преинсталацията не струва 15 лева, а е безплатна! цък

Тоя Transformation pack направо насира OS и ако речеш да го махнеш, ще повлече със себе си и доста системи файлове на Windows... Това автоматично си води до преинстал... Дори да правиш после някакви поправки, Windows вече никога няма да бъде същия...

Сподели другаде