LiL_Ju Публикувано Декември 22, 2009 Report Share Публикувано Декември 22, 2009 Здравейте! Преди 1 месец си дръпнах на лаптопа Vista Transformation Pack и го инсталирах.След инсталацията всичко се промени НО !!! Лаптопа ми стана супер бавен,започна да забива.И това което ме тревожи е че НЯМА КАК да uninstall-на тази гадория ?!?! Ако някой знае нещо и може да ми помогне ще съм много доволен ...в противен случай трябва да ми преинсталират Window-са (което е 15 лева) !!! Помооооооооооооооощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vekarata Публикувано Декември 22, 2009 Report Share Публикувано Декември 22, 2009 Здравейте! Преди 1 месец си дръпнах на лаптопа Vista Transformation Pack и го инсталирах.След инсталацията всичко се промени НО !!! Лаптопа ми стана супер бавен,започна да забива.И това което ме тревожи е че НЯМА КАК да uninstall-на тази гадория ?!?! Ако някой знае нещо и може да ми помогне ще съм много доволен ...в противен случай трябва да ми преинсталират Window-са (което е 15 лева) !!! Помооооооооооооооощ Тази програма ще ти помогне Revo Uninstaller.Има Български Интерфейс.Прочети упътванията в секция помощ. http://www.softvisia.com/download.php?view.1067 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 22, 2009 Report Share Публикувано Декември 22, 2009 Не, преинсталацията не струва 15 лева, а е безплатна! цъкТоя Transformation pack направо насира OS и ако речеш да го махнеш, ще повлече със себе си и доста системи файлове на Windows... Това автоматично си води до преинстал... Дори да правиш после някакви поправки, Windows вече никога няма да бъде същия... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост