Jump to content

Търся програма за комбиниране на много снимки в 1 плакат

Препоръчан пост

Здравейте!

Някой може ли да ме светне за програма, с която мога да наредя 50 - 60 снимки на 1 голям плакат / т.е./ да стане само един jpg файл, без да намалям размерите и резолюцията на снимките.

Пробвах с Ulead Photo Express 4 и там се нареждат много лесно, но не ми дава да правя по - голям плакат от 50х50 см и за да събера всички снимки на него трябва да им намаля много резолюцията и стават с отвратително качество - дори Photo Zoom не може да го оправи после.

Та ако някой се сеща за подобна програма, моля да пише и предварително ви благодаря!

Сподели другаде

С Corel DRAW ще стане!

Стартираш програмата. Като ти излезе листа в сянката му/ от дясно/ кликваш 2 пъти за да ти отвори опциите. В Paper отиваш на "custom" и си задаваш размер на работният лист какъвто пожелаеш.

От File->Impotr /или на мен лично ,когато са много снимки ми е по лесно от Tools->Scrapbook с маркиран Browse/ търсиш папката в която ти са снимките. С изтигляне/дърпане/ си ги подреждаш в листа на Corel DRAW . Експортваш го в .jpg, хвърляш на флашката и си готов за отпечатване в някой копирен център

Там хартията е на ролки с максималната ширина около 110 см., а дължината няма значение,защото е ролка.

Аз така си правя плакатчетата. В Corel маже да си добавяш текст и въобще програмата е чудесна за всякаква предпечатна подготовка/картички, покани, визитки, обложки,плакати....всичко което ти дойде на ум.

Сподели другаде

Благодаря, става перфектно и много лесно. antishoC направо ме разби с този отговор - питал съм за различни проблеми в други форуми, но никога не съм получавал толкова бързо отговор и то с обяснение какво точно да направя - кратко, ясно и вършещо работа.

И така още веднъж хиляди благодарности, а ако някой друг го интересува тази тема - Corel Draw наистина върши страхотна работа и доколкото успях да разгледам опциите и - има много интересни неща, така че започвам да се занимавам сериозно с нея, а на всички пожелавам весели празници!

Сподели другаде