Jump to content

Проблеми с драйверите

bagi1991

Препоръчан пост

Имам лаптоп Lenovo 3000 n200.Ползвам го от около 6,7 месеца вече. Искам да ви питам можете ли да ми помогнете с оправянето с едни драйвери. Нямам дискове с драйвери за лаптопа. Единственото което имам е документи и разбирасе батерия, кабели. Успях да си намеря драйвери за звук и видео и си имам, но проблемът ми е, че преди като стане въпрос за преинсталация не се притеснявах с стария си компютър, защото като инсталирам драйверите за видео картата ми инсталирва и драйверите за Ethernet. Тук не е същото... Преди имах дискове. Сега като инсталирам драйверите от Nvidia ми инсталирва само самите драйвери за видео картата иначе единственото което ми липсва е Ethernet драйвери. Ако има начин да ми помогнете моля пишете и извинете за това, че ви карам да се мъчите или да търсите. Аз обиколих навсякъде, но явно невиждам какво ми трябва. Ето и характеристиките:

processor: Intel® Celeron® (Centrino)CPU 550 @ 2.00 GHz

ram: 2.00 GB of RAM

video card: Nvidia Geforce Go 7300

vram: 512mb of VRAM

hd: 250gb capacity SATA

Работя с Windows XP.

Благодаря много предварително. :)

Не е нужно да ми помагате с проблема задължително ако незнаете как ами поне ако имате малка представа какво трябва , какво трябва да се прави или нещо от сорта информация която би помогнала.

Сподели другаде