bagi1991 Публикувано Декември 16, 2009 Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Имам лаптоп Lenovo 3000 n200.Ползвам го от около 6,7 месеца вече. Искам да ви питам можете ли да ми помогнете с оправянето с едни драйвери. Нямам дискове с драйвери за лаптопа. Единственото което имам е документи и разбирасе батерия, кабели. Успях да си намеря драйвери за звук и видео и си имам, но проблемът ми е, че преди като стане въпрос за преинсталация не се притеснявах с стария си компютър, защото като инсталирам драйверите за видео картата ми инсталирва и драйверите за Ethernet. Тук не е същото... Преди имах дискове. Сега като инсталирам драйверите от Nvidia ми инсталирва само самите драйвери за видео картата иначе единственото което ми липсва е Ethernet драйвери. Ако има начин да ми помогнете моля пишете и извинете за това, че ви карам да се мъчите или да търсите. Аз обиколих навсякъде, но явно невиждам какво ми трябва. Ето и характеристиките:processor: Intel® Celeron® (Centrino)CPU 550 @ 2.00 GHzram: 2.00 GB of RAMvideo card: Nvidia Geforce Go 7300vram: 512mb of VRAM hd: 250gb capacity SATA Работя с Windows XP. Благодаря много предварително. Не е нужно да ми помагате с проблема задължително ако незнаете как ами поне ако имате малка представа какво трябва , какво трябва да се прави или нещо от сорта информация която би помогнала. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Декември 16, 2009 Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Ето http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-68002.html Кликаш на 65la09ww.exе 5,188,632 LAN (Broadcom) driver Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bagi1991 Публикувано Декември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Хиляди Благодарности Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост