Jump to content

Проблем със скрита папка

dundurma

Препоръчан пост

инсталирах си програмата supreme folder hider,скрих една папка,деинсталирах програмата и сега не мога да видя и открия папката.с уиндоус7 съм,а папката беше в дял-Д.моля за адекватна помощ.благодаря предварително. :help: :help: :help:
Сподели другаде

А пробва ли да инсталираш отново програмата и да опиташ да я покажеш въпросната папка?

опитах гарване,ама не стана.............а папката ми е с ценни данни-снимки.дали,ако преинсталирам ще се оправи.

Сподели другаде

Не знам, нямам представа как точно работи въпросната програма. Предполагам да, но не съм сигурен въобще. Иначе доста по-сигурен вариант ми се струва да заредиш офлайн операционна система (live CD, което зарежда директно от диск), чрез която ще трябва да можеш да си видиш папката и да си запазиш файловете от нея на друго място.
Сподели другаде

Не знам, нямам представа как точно работи въпросната програма. Предполагам да, но не съм сигурен въобще. Иначе доста по-сигурен вариант ми се струва да заредиш офлайн операционна система (live CD, което зарежда директно от диск), чрез която ще трябва да можеш да си видиш папката и да си запазиш файловете от нея на друго място.

би ли ми го обяснил това като на лаик,защото не мога да го разбера.тоест да пусна като при инсталация,но да му дам поправка.

сега прошетох малко,но не намерих лайф цд за 64 бита

пуснах лайф цд,но папката не се вижда :crazy1: :crazy1:

http://filehidingsoftware.com/

ей това е програмата

Сподели другаде

Може да е глупава идея, но какво би станало, ако отново инсталираш програмата supreme folder hider и отново си направиш папка с някакъв файл в нея, зададеш и същото име,и я скриеш отново в дял-Д? Ако не друго, поне ще разбереш дали все още първата папката ти е в дял-Д.

И,сигурно това е било първото което направи, но аз да питам( за да сме сигурни) дали пробва и през control panel->folder options-> view->hidden files and folders отметка на show hidden files and folders?

Сподели другаде

Можеш да опиташ да потърсиш папката с помощта на Ubuntu или SystemRescueCd; съветвам те обаче първо да се обърнеш за помощ към авторите на програмата.
Сподели другаде