dundurma Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 инсталирах си програмата supreme folder hider,скрих една папка,деинсталирах програмата и сега не мога да видя и открия папката.с уиндоус7 съм,а папката беше в дял-Д.моля за адекватна помощ.благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 А пробва ли да инсталираш отново програмата и да опиташ да я покажеш въпросната папка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dundurma Публикувано Декември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2009 А пробва ли да инсталираш отново програмата и да опиташ да я покажеш въпросната папка?опитах гарване,ама не стана.............а папката ми е с ценни данни-снимки.дали,ако преинсталирам ще се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 16, 2009 Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Не знам, нямам представа как точно работи въпросната програма. Предполагам да, но не съм сигурен въобще. Иначе доста по-сигурен вариант ми се струва да заредиш офлайн операционна система (live CD, което зарежда директно от диск), чрез която ще трябва да можеш да си видиш папката и да си запазиш файловете от нея на друго място. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dundurma Публикувано Декември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Не знам, нямам представа как точно работи въпросната програма. Предполагам да, но не съм сигурен въобще. Иначе доста по-сигурен вариант ми се струва да заредиш офлайн операционна система (live CD, което зарежда директно от диск), чрез която ще трябва да можеш да си видиш папката и да си запазиш файловете от нея на друго място.би ли ми го обяснил това като на лаик,защото не мога да го разбера.тоест да пусна като при инсталация,но да му дам поправка.сега прошетох малко,но не намерих лайф цд за 64 бита пуснах лайф цд,но папката не се вижда http://filehidingsoftware.com/ей това е програмата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Декември 16, 2009 Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Може да е глупава идея, но какво би станало, ако отново инсталираш програмата supreme folder hider и отново си направиш папка с някакъв файл в нея, зададеш и същото име,и я скриеш отново в дял-Д? Ако не друго, поне ще разбереш дали все още първата папката ти е в дял-Д. И,сигурно това е било първото което направи, но аз да питам( за да сме сигурни) дали пробва и през control panel->folder options-> view->hidden files and folders отметка на show hidden files and folders? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 16, 2009 Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Можеш да опиташ да потърсиш папката с помощта на Ubuntu или SystemRescueCd; съветвам те обаче първо да се обърнеш за помощ към авторите на програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост