peho Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Здравейте.Инсталирах си Windows 7 на лаптопа но имам проблем и той е следния Вместо да работи по добре компютъра той се бави още повече отколкото като бях с XP. В Task manager като погледна процесора постоянно е на 80% или 90% че дори и на 100% ,Ram-та е постоянно между 55% и 65% дори отива до 80%,без дори да съм пуснал каквато и да е програма.Само NOD 32 4.0.474.0 business edition съм оставил да работи от StartupXP-то ми беше 32-бита ,а 7-цата която сложих е 64-бита да не би това да ми грешката.Ако някой знае как и може МОЛЯ да ми помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Здравейте.Инсталирах си Windows 7 на лаптопа но имам проблем и той е следния Вместо да работи по добре компютъра той се бави още повече отколкото като бях с XP. В Task manager като погледна процесора постоянно е на 80% или 90% че дори и на 100% ,Ram-та е постоянно между 55% и 65% дори отива до 80%,без дори да съм пуснал каквато и да е програма.Само NOD 32 4.0.474.0 business edition съм оставил да работи от StartupXP-то ми беше 32-бита ,а 7-цата която сложих е 64-бита да не би това да ми грешката.Ако някой знае как и може МОЛЯ да ми помогне.Какъв е лаптопа? Дай ако обичаш повече инфо, защото трябва да гадаем, а предположения много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Ако лаптопът е слабичък, няма как да работи по-добре под 7, отколкото под ХР, все пак 7 е по-нов и съответно и по-тежък. Дай спецификации на лаптопчето - процесор, видео, рам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peho Публикувано Декември 15, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Ако лаптопът е слабичък, няма как да работи по-добре под 7, отколкото под ХР, все пак 7 е по-нов и съответно и по-тежък. Дай спецификации на лаптопчето - процесор, видео, рам...процесор - Mobile Intel Celeron 530, 1733 MHz (13 x 133) системна памет - 1015 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) видео - Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) (256 MB) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Най-подходящата версия на Windows за този лаптоп е определено Windows XP. 64-битовите версии на Windows са удачни основно ако системата разполага с 4GB памет и ще се оползотворява съответната 64-битова архитектура с нужните програми. На системи с по-малко памет също може да се инсталира, но не е особено желателно и няма голям смисъл. Особвено ако паметта е по-малко от 3GB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peho Публикувано Декември 15, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Имах малко работа преди малко и го бях оставил на Sleep режим Като го отворих и пуснах Task manager, Процесора ми показваше стойности максимално до 40% като сам пуснал Skype и utorrent , a рамта не марда от 600 МБ нагоре Е това вече не мога да го разбера.Временно ли ще е или постоянно така ще се Бъзика с мен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 По-добре му сложи едно XP, че така само мъчиш машинката - не стига, че и е малко RAM-та за Win7, ами си сложил и x64-bit версия. Разбира се, както ти си прецениш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peho Публикувано Декември 15, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 15, 2009 По-добре му сложи едно XP, че така само мъчиш машинката - не стига, че и е малко RAM-та за Win7, ами си сложил и x64-bit версия. Разбира се, както ти си прецениш.Така мисля и да направя . Благодаря на Всички за съветите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Аз имам подобен лаптоп, даже видеокартата е 943, но 32 битовата 7-ца върви без проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Декември 16, 2009 Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Аз имам подобен лаптоп, даже видеокартата е 943, но 32 битовата 7-ца върви без проблем Можеш да сложиш още 1 GB RAM и ще е идеално за 7х86. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peho Публикувано Декември 17, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 17, 2009 Това и щях да направя ако не ми се беше прецакал Акумулатора на колата. Но когато сложа още 1gb рам ще ви пиша как се държи PC-то. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост