greeN Публикувано Декември 14, 2009 Report Share Публикувано Декември 14, 2009 Значи, бях със 3.6 скайп и той се ъпдейтна до най-новата версия.. с която не можах да свикна и премахнах за да върна старата.. но откакто излязох от скайп, за да сменя версиите на програмата досега не мога да вляза, а пробвах около 5-6 различни версии без особен резултат. Някъде четох, че трябва да изтрия файла "library.xml" , но не помогна. А сега( отново с 3.6 ) когато си въвеждам ник и парола остава надписа "Вписване" за около минута-две, след което надписа е същия, като когато нямаш интернет. Какво да направя? П.С ОС ми е Windows SP3, ако това може да помогне с нещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Ако питаш мене има само две възможности.Едната е бъркаш си Skype Name и Password,а другата програмата няма достъп до интернат.При първата провери дали си пишеш Skype Name и Password правилно Sign In(трябва да те пусне ако ги пишеш правилно).При вторият вариант се проверява защитните стени,антивирусни трафик към интернат и т.н(прекъсвания дропения на нета). П.с.Ако и двете неща са наред ми идва на ум още нещо.А то е да си с NoteBook или Netаbook той да не е с хардиск а с карта.Но това са само предположения след като не знам каква ти е машината. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wond3r Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 И при мен се получи същото моля помогнете ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Опитайте следното:Деинсталирайте Skype, след което претърсете папката Documents and Settings за папка Skype (има я на поне две места). Изтривате папката Skype, както и записите в регистъра HKLM/HKCU -> Skype; изтрийте и папката Skype от Program Files (или където сте инсталирали програмата), след което инсталирайте отново Skype. Естествено, преди да изтривате каквото и да било, добре е да си направите копие (архив) от него! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wond3r Публикувано Декември 16, 2009 Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Нищо не стана благодаря все пак ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост