In7ernal Публикувано Декември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Аз разбирам ,че искат да ми го намекнат ,но преди бях също на 64 бита и вървеше без проблем ,но имаше други бъгове... А сега на този ги няма бъговете ,а играта не върви разликата е само друг релийз + по-нови ъпдейти на Уиндоуса.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 17, 2009 Report Share Публикувано Декември 17, 2009 Напълно възможно е да е точно заради конкретния build на операционната система. Ако не ти се сменя операционната система, ти остава да експериментираш с други драйвери или да преинсталираш играта и да се надяваш случайно да тръгне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Декември 17, 2009 Report Share Публикувано Декември 17, 2009 Аз разбирам ,че искат да ми го намекнат ,но преди бях също на 64 бита и вървеше без проблем ,но имаше други бъгове... А сега на този ги няма бъговете ,а играта не върви разликата е само друг релийз + по-нови ъпдейти на Уиндоуса..Провери в еvent viewer\windows logs\application, дали не ти отчита някаква грешка, когато стартираш играта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
In7ernal Публикувано Декември 17, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 17, 2009 Няма грешки в Event Viewer... Явно ви свършиха идеите. Благодаря за съдействието така или иначе! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Декември 19, 2009 Report Share Публикувано Декември 19, 2009 Няма грешки в Event Viewer... Явно ви свършиха идеите. Благодаря за съдействието така или иначе!Има идеи. Примерно предния релийз на уин да е бил на английски , а този на български? При мен dirt2 даваше грешки и не тръгваше точно поради тази причина. Проблема се оправя с преименуване на папка''ИГРИ'' на ''GAMES'', намираща се в C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Меню Старт\Програми\ИГРИ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
In7ernal Публикувано Декември 27, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2009 Благодаря че продължавате да размишлявате ,но не е и от това. Играта ми е в D:/war3 така че... Ако може други идеи... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
samael Публикувано Януари 14, 2010 Report Share Публикувано Януари 14, 2010 И аз вече имам същия проблем, сървъра който ползвам eurobattle.net вече минаха на 1.24c, деинсталирах, инсталирах, сложих пача, инсталирах лоудъра на сървъра, и не ще, виждам само лентата на Уина, /windows 7 home premium x86/, преди 1.24b си вървеше без проблеми на същия този Уиндолс, явно пача е пре***ан, хубава работа, това ми е единствената игра и не мога да играя. та реши ли се проблема и как? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
whitegambit Публикувано Януари 29, 2010 Report Share Публикувано Януари 29, 2010 здравейте аз съм със същия проблем при стартирането на Warcraft 3 просто при стартирането на launcher-а ми излиза черен екран и нищо ...вече опитах предложенията ви ... но нищо не помага за допълнителна информация - машината ми има само 2GB RAM и работи под 32bit също така съм с windows Vista и това е първата ми игра създала проблем така че ако имате някакви предложения ще съм ви много благодарен предварително благодаря за оказаната помощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 29, 2010 Report Share Публикувано Януари 29, 2010 Играта обновена ли е с последния пач? Опитвана ли е преинсталация на играта + прилагане на последния пач? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
whitegambit Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 значи пробвал съм да я инсталирам 3 пъти и все така.... освен това 2ма мои причтели са ми я пращали инсталната на техните машини , но при мене отново чернич екран :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Всички драйвери актуални ли са? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
whitegambit Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 да токущо ги проверих Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2010 Report Share Публикувано Февруари 1, 2010 Тогава съжалявям, но нямам други идеи. Ако нищо в темата не е помогнало... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост