Jump to content

Windows 7 + Warcraft 3

In7ernal

Препоръчан пост

Аз разбирам ,че искат да ми го намекнат ,но преди бях също на 64 бита и вървеше без проблем ,но имаше други бъгове... А сега на този ги няма бъговете ,а играта не върви разликата е само друг релийз + по-нови ъпдейти на Уиндоуса..
Сподели другаде

Напълно възможно е да е точно заради конкретния build на операционната система. Ако не ти се сменя операционната система, ти остава да експериментираш с други драйвери или да преинсталираш играта и да се надяваш случайно да тръгне.
Сподели другаде

Аз разбирам ,че искат да ми го намекнат ,но преди бях също на 64 бита и вървеше без проблем ,но имаше други бъгове... А сега на този ги няма бъговете ,а играта не върви разликата е само друг релийз + по-нови ъпдейти на Уиндоуса..

Провери в еvent viewer\windows logs\application, дали не ти отчита някаква грешка, когато стартираш играта.

Сподели другаде

Няма грешки в Event Viewer... Явно ви свършиха идеите. Благодаря за съдействието така или иначе!

Има идеи. Примерно предния релийз на уин да е бил на английски , а този на български? При мен dirt2 даваше грешки и не тръгваше точно поради тази причина. Проблема се оправя с преименуване на папка''ИГРИ'' на ''GAMES'', намираща се в C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Меню Старт\Програми\ИГРИ.

Сподели другаде

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
И аз вече имам същия проблем, сървъра който ползвам eurobattle.net вече минаха на 1.24c, деинсталирах, инсталирах, сложих пача, инсталирах лоудъра на сървъра, и не ще, виждам само лентата на Уина, /windows 7 home premium x86/, преди 1.24b си вървеше без проблеми на същия този Уиндолс, явно пача е пре***ан, хубава работа, това ми е единствената игра и не мога да играя. та реши ли се проблема и как?
Сподели другаде

• 2 weeks later...

здравейте

аз съм със същия проблем при стартирането на Warcraft 3

просто при стартирането на launcher-а ми излиза черен екран и нищо ...

вече опитах предложенията ви ... но нищо не помага

за допълнителна информация - машината ми има само 2GB RAM и работи под 32bit също така съм с windows Vista и това е първата ми игра създала проблем така че ако имате някакви предложения ще съм ви много благодарен

предварително благодаря за оказаната помощ

Сподели другаде

значи пробвал съм да я инсталирам 3 пъти и все така.... освен това 2ма мои причтели са ми я пращали инсталната на техните машини , но при мене отново чернич екран :(
Сподели другаде