In7ernal Публикувано Декември 14, 2009 Report Share Публикувано Декември 14, 2009 На ново инсталирания ми Windows 7 когато пусна Warcraft 3 ми излиза Десктопа и показва отдолу Warcraft 3 без икона и не мога да вляза вътре не се чува звука от него нито нищо.Система :Motherboard : ASUS P5LD2-X/1333Video Card : GB Ge-Force 8600GT 512MB GDDR3RAM : DDR2 4 GBCPU : Intel Core2Duo E6300 1.87GHzOS : Windows 7 64 bit Ultimate EditionИнсталирал съм всякакви Директ Х и други ,но проблема си остана. Вървят всякакви други игри освен него (CS , Left4Dead2, COD4:Modern Warfare,COD6 : Modern Warfare 2,Colin McRae : Dirt 2) ,но WC3 не иска. Ако някой може да помогне да заповяда... Претърсих google и всякакви форуми ,но не открих такъв проблем. С най-нови драйвери на дъно,звук,видео ! Другите игри вървят без проблеми без крашове само не съм пробвал да инсталирам ДиректХ 8.1 или нещо от сорта ,но съм инсталирал 9.0с така че не виждам да е от това... Ако може помощ и идеи ,защото това беше една от най-играните ми игри ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 14, 2009 Report Share Публикувано Декември 14, 2009 И да искаш, не можеш да инсталираш директЙ 8.1. Реално като си се опитал да инсталираш 9.0с си обновил директХ 9L и 11. Вероятно за да подкараш играта както трябва, ще се наложи да разцъкаш малко опциите за съвместомост. Отиди в инсталационната папка на играта, натисни десен бутон върху файла, от който се стартира и избери Properties и избери таба Compatibility. Като начало избери Run this program as an administrator и потвърди с ОК. Пробвай да стартираш играта. Ако не стане се връщаш обратно в настройките за съвместимост и избери disable desktop composition. Ако пак не стане разкъцай и другите възможни настройки, примерно да работи в режим на съвместимост с Windows XP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
In7ernal Публикувано Декември 14, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 14, 2009 Пробвал съм да го подкарам под всички опции за ХП и Виста и въпреки това не тръгва + десктоп компълшън ! Също така и да подкарам като администратор не стана. Пробвах под OpenGL мод да го подкарам ,но не се получи ... Ако може други идеи ще съм благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 14, 2009 Report Share Публикувано Декември 14, 2009 Предполагам си с последния пач? Пробва ли да инсталираш играта наново? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
In7ernal Публикувано Декември 14, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 14, 2009 Чисто нова туко що инсталирана пачната до 1.24c. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Декември 14, 2009 Report Share Публикувано Декември 14, 2009 Забрави за пача и за DirectX ами виж че ползваш х64 версията на уина. Сигорен начина да оправиш проблема е да инсталираш х86 версията (32 битовата) на Уиндоус 7 и ти гарантирам, че всичко ще е наред. Преди това обаче пробвай 2 неща. Първо отиди на настройките на war.exe (Properties) таб Compatibility и сложи отметка на disable desktop composition. След това пробвай дали можеш да я стартираш нормално. Второ смени десктоп темата си с Стандартната, където менютата са ти като на по старите Уиндоус без ефекти и пробвай пак. Ако тези варианти не помогнат помисли си да смениш на 32 битовата версия ако играеш игри тя ще ти е от полза за да ти вървят повече от тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
In7ernal Публикувано Декември 14, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 14, 2009 Всички игри си работят освен тази така че не е от 64 битовата версия + това имам 4 ГБ рам и искам да ги ползвам пълноценно ,а и процесора и видео картата вървят по-добре под 64 бита ! Всичко си работи освен тази игра... Ако имате други идеи давайте и ако си прочел по горе пробвах твоето първо предложение ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 14, 2009 Report Share Публикувано Декември 14, 2009 а и процесора и видео картата вървят по-добре под 64 битаС това не съм съгласен. Или нещо не си наясно или не си се изразил правилно. Иначе драйверите за хардуерните компоненти актуални (последните) ли са? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Освен това че не си първия човек с над 3 гигабайта рам, който категорично иска да ползва всичката си рам, не каза дали си пробвал двата начина за решаване. Относно това че процесора и видеокартата бачкали по добре защото са на 64 битова архитектура хихи. То вече няма процесори на 32 битова архитектура от години. Ама не си се замислял, защо още се правят Уиндоуси с 32 бита а не само с 64, и не не е за да тръгват на по старите машини на по старите машини няма да тръгнат така или иначе. Извинявай ако ти се струвам нелюбезен ама тая тема я дискутирам със всеки, който има по 4 Гигабайта и после се оплаква, че това онова не му варяло, защото е сложил 64 битова версия. Прав си че този 1 гигабайт е живото спасяващ и че май има игри дето да искат минимум изисквания от 4 Гигабайта. Ама не си прав че 64 битов Уиндоус се възползва по добре от хардуера ти, освен от към рам.Кажи дали това с настройките на exe-то е проработило. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
In7ernal Публикувано Декември 15, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Сложил съм последните драйвери за видео карта,чипсет и звукова карта + настройките които сте предложили по ехе-то и не тръгва. Но казах че едва ли е от битовете на системата тъй като преди месец бях сложил отново толкова битова система и нямаше проблем с играта ,но сега има и за това ви питам. Не споря за това със вас просто аз така съм информиран дори и да е грешно според мен не е от системата тъй като съм подкарвал преди играта ,а сега не тръгва. Бях намерил същия проблем като моя в друг форум ,но напълно никой не беше писал идеи по него и за това писах на вас.П.П. Четох във форумите на Майкрософт за проблем със игри ,които вървят под D3D или DirectDraw ,но беше преди няколко дена и не съм сигурен кое от двете ,но съм почти сигурен ,че играта върви под единия от двата режима и това е единственото в което аз намирам да е проблема . Във форумите на Близард дадоха идея да се подкара под -OpenGL обаче като го подкарам така ми изкарва черен екран + лентата и ниска резолюция ... Което може би е някакъв прогрес. Ако може още идеи за подкарване под друг режим на видеото ще е добре Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 До колкото знам режимите са само два OpenGL и стандартния. Ясно ми е че играта тръгва под други 64 битови системи. Явно това е проблем специално с Уиндоус 7. На форумите който аз гледах настройките на ехето оправят нещата. Ако си инсталирам по късно 64 битовата версия може да науча нещо ново. Но според мен това е проблем с Уиндоус 7 най-вероятно има решение от собствените си настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
In7ernal Публикувано Декември 15, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Ами не знам ... и аз първо четох из форумите вашите предишни предложения ,но играта не тръгва и не тръгва... И видях че и друг човек има като моя проблем така че не съм само аз с този проблем. Уиндоуса е с последни ъпдейти и вървят другите игри супер само тази ми прави проблеми ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Да не би Windows-a да е някоя самоделка от торентите? Иначе за жалост нямам 64-битова 7-ица под ръка, при 32-битовата War-а си върви добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
In7ernal Публикувано Декември 15, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Ми не фабрична без допълнителни екстри сложени към нея. От торент 64 битова дори неактивирана беше... Но както казах не е от това ... ЗАЩО ДРУГИТЕ ИГРИ ВЪРВЯТ ? Дори и CS ,който тръгва под OpenGL върви ,а тази не ... Не мога да разбера от какво е... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Нали това се опитват да ти обяснят, че е от играта(т.е. от това, че не върви добре на х64). Това че другите игри ти тръгват не значи, че трябва и тя да тръгне.(според мен) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост