mimoza.r Публикувано Декември 13, 2009 Report Share Публикувано Декември 13, 2009 Здравейте приятели. Търся програма подобна на SoloExplorer-а, но да е безплатна и за разлика от него да може да се редактират полетата с нотите!С него от .wav ги правя .midi формат като се транскрибират. Но не мога да редактирам нотите защото липсват някой от тях и дори не могат да се запишат в текстов файл (не знам въобще дали има такова запаметяване на ноти в текстов файл)?! Ако има такава с която да редактирам нотите като добавям, премахвам,премествам и променям ноти и да е безплатна програма ще ви бъда безкрайно благодарна!Прикачвам два файла .wav и .midiКато от .wav направих файла в .midi формат (една и съща мелодия е):1.wav 1.midi Надявам се да можете да ми помогнете с намирането на такава програма защото много ми е необходима! Имам да правя по този начин над 90 песни ,а единствения начин да ги запиша на компютъра е като ги изсвиря на детската йоника която имам. И после да ги конвертирам в .wav и от там със SoloExplorer-а да ги правя на .midi ,но за сега остава проблема с оправянето на нотите преди окончателното записване в .midi файл. Дано да има такава безплатна програма за да мога да се справя с това начинание. Предварително благодаря на отзовалите се с предложения и съвети по този въпрос! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост