gibson58 Публикувано Декември 13, 2009 Report Share Публикувано Декември 13, 2009 Здравейте,ще минавам от ХР на 7 и не мога да се ориентирам какви драйвери ми трябват.става дума за дъно и звук,с видеото се оправих.и кое друго е различно от това на ХР-то.например както драйери за ХР не стават за 7 и трябва да са точните, кодеците пак ли трябва да са спецялно за 7 или може и с тези които са ми били на ХР-то?изобщо за да мога да се подготвя за инсталацията,какво трябва да имам за уин 7? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Декември 13, 2009 Report Share Публикувано Декември 13, 2009 Здравейте,ще минавам от ХР на 7 и не мога да се ориентирам какви драйвери ми трябват.става дума за дъно и звук,с видеото се оправих.и кое друго е различно от това на ХР-то.например както драйери за ХР не стават за 7 и трябва да са точните, кодеците пак ли трябва да са спецялно за 7 или може и с тези които са ми били на ХР-то?изобщо за да мога да се подготвя за инсталацията,какво трябва да имам за уин 7? Единствено което ти трябва е инсталационен диск на уин 7.Дори драйверите за видеото идват с автоматичния ъпдейт(поне при мене беше така).За кодеците K-Lite codec pack върви и под 7.Само не съм сигурен ако имаш звукова карта при нея как вървят нещата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Декември 13, 2009 Report Share Публикувано Декември 13, 2009 Здравейте, кодеците пак ли трябва да са спецялно за 7 Има кодеци , специално за 7-цата, но аз лично не бих ги инсталирал. Четох протииворечиви отзиви, а и няма нужда от тях. Инсталирай си gom player, mpc home cinema и би трябвало да нямаш проблеми с подкарването на различните формати. Ако случайно някой филм не тръгне или няма звук, gom-a ще ти покаже, че липсва кодек и ще те пренасочи към сайта им. Дърпаш го и готово. Препоръчвам ти също mpc home cinema.Лесно се подкарва хардуеърното ускорение при него. Тук може да видиш дали видеокартата ти става за целта http://mpc-hc.sourceforge.net/DXVASupport.html . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Декември 13, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2009 еми,инсталирам го и ще си покаже,дано да няма много проблеми...а за всеки случай кой драйвер да сваля от този сайт за дъното,аз незнам какво да въведа в полетата .чипсета е nForce. http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 13, 2009 Report Share Публикувано Декември 13, 2009 Аз мисля, че искаш да кажеш драйвер за видеото ? Ами намери в Еверест на Дисплей твоята видео карта, после въведи данните в сайта и ще ти излезе драйвера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Декември 13, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2009 не за видеото,за дъното ми трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 13, 2009 Report Share Публикувано Декември 13, 2009 За дъното можеш да опиташ същите драйвери, които са за твоя чип, но за Vista. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Декември 13, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2009 ето това ми е проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 13, 2009 Report Share Публикувано Декември 13, 2009 Грешен подход. Въпросният чип, с който разполага дъното ти, вече се води стар, което го зачислява към категория Legacy, където са всички "антики" според NVIDIA. Затова:- от меню Product Type избери Legacy;- от меню Product Series избери nForce 4 Series;- от меню Product избери nForce 430 / GeForce 6150SE;- от меню Operating System избери Windows Vista 32-bit/64-bit (в зависимост от това каква е твоята);- кликни бутон Search;- воала! Разбира се може и да не станат драйверите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Декември 13, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2009 нещо интернета ми се бъгна... благодаря ти отново за помоща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Декември 15, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Грешен подход. Въпросният чип, с който разполага дъното ти, вече се води стар, което го зачислява към категория Legacy, където са всички "антики" според NVIDIA. Затова:- от меню Product Type избери Legacy;- от меню Product Series избери nForce 4 Series;- от меню Product избери nForce 430 / GeForce 6150SE;- от меню Operating System избери Windows Vista 32-bit/64-bit (в зависимост от това каква е твоята);- кликни бутон Search;- воала! Разбира се може и да не станат драйверите.сега като съм ги инсталирал ,бих искал да те питам нещо.на ХР -то имах освен иконката (говорителче) в дясно на таскбара имах и още една до нея на realteak ,сега на 7-цата има само говорителче.да не би да нямам драйвер за звукът ,защото освен отзад на самата карта ,имам и отпред на кутията входове за мик. и слушалки които немога да пусна.доста рових по настройките но така и не ги открих... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Ами не ти пречи да пробваш да инсталираш драйвера за Realtek-ския звук, без това днес излезе нова версия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Декември 15, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Ами не ти пречи да пробваш да инсталираш драйвера за Realtek-ския звук, без това днес излезе нова версияперфектно стана,много мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Декември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2009 стана ама не сега пък немога да пусна слушалки и микрофон през предните букси.през задните букси всичко си е наред.по-принцип ги бях пуснал,незнам как рових нещо по настройките .обаче ми се наложи пак да преинсталирам седмицата и сега немога да ги пусна пак.освен това като пусна abobe premiere CS3 ми излиза това съобщение? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Декември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Бах ти драйвера,няма оправия...уиндоус7=побелели коси! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост