tarikat4e Публикувано Декември 13, 2009 Report Share Публикувано Декември 13, 2009 Имам проблем с мишката и клавиатурата моля за помощ.Операционата ми система е Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3.Проблема се появява,когато играя уаркрафт 3 по време на нормална игра в батленет изведнъж блокират мишката и клавиатурата но пс-то продължава работа в смисъл мога да гледам какво става все още в играта,едниственото лекарство е рестарт...Установих че дори и със смяна на мишката и клавиатурата не се промени нищо и явно проблема на софтуерно ниво.Съветвах се с приятели и ми казаха че може да е проблем в дъното но нз предпочитам се съветвам с вас...Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 13, 2009 Report Share Публикувано Декември 13, 2009 Винаги след едно и също време игра ли блокират? Под други игри има ли такъв проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tarikat4e Публикувано Декември 13, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2009 Винаги след едно и също време игра ли блокират? Под други игри има ли такъв проблем? ами не,не е след едно и също време игра а тези "аномалии" се появяват само в уаркрафта :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Декември 13, 2009 Report Share Публикувано Декември 13, 2009 Този проблем го имаше при avast.Отстранен е при avast Home/Pro 4.8.1201 . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tarikat4e Публикувано Декември 13, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2009 Този проблем го имаше при avast.Отстранен е при avast Home/Pro 4.8.1201 . в смисъл ?? при мен проблема се проявява в определена игра ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 13, 2009 Report Share Публикувано Декември 13, 2009 Ако си точно с avast!, можеш да опиташ да обновиш програмата (ако не си), защото явно е имало някакъв проблем с въпросната версия на антивирусната, който може да се е проявявал в дадени ситуации. Ако не си с avast!, ще мислим друго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 14, 2009 Report Share Публикувано Декември 14, 2009 Имам проблем с мишката и клавиатурата моля за помощ.Операционата ми система е Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3.Проблема се появява,когато играя уаркрафт 3 по време на нормална игра в батленет изведнъж блокират мишката и клавиатурата но пс-то продължава работа в смисъл мога да гледам какво става все още в играта,едниственото лекарство е рестарт...Установих че дори и със смяна на мишката и клавиатурата не се промени нищо и явно проблема на софтуерно ниво.Съветвах се с приятели и ми казаха че може да е проблем в дъното но нз предпочитам се съветвам с вас...Благодаря предварително Имаш ли инсталиран FlexType? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tarikat4e Публикувано Декември 15, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Имаш ли инсталиран FlexType? да имам Ако си точно с avast!, можеш да опиташ да обновиш програмата (ако не си), защото явно е имало някакъв проблем с въпросната версия на антивирусната, който може да се е проявявал в дадени ситуации. Ако не си с avast!, ще мислим друго. ами не съм с аваст с нод32 съм Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 15, 2009 Report Share Публикувано Декември 15, 2009 Тогава спри FlexType, преди да пуснеш играта, и опитай да играеш без програмата да е активна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tarikat4e Публикувано Декември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Тогава спри FlexType, преди да пуснеш играта, и опитай да играеш без програмата да е активна. ами направих 2 игри без флекс таип и нямах проблем,но едва ли това е проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
isaakhim Публикувано Декември 16, 2009 Report Share Публикувано Декември 16, 2009 А какво те навежда на мисълта, че не е виновен FlexType? Нали е нямало проблеми? Мисля, не случайно Night_Raven е предположил, че точно той е виновника.Дори това да не е така (в което дълбоко се съмнявам), то FlexType може основно само да създава проблеми, но не и да върши работа. Писано е много по темата, само да имаш желание да потърсиш и да прочетеш. И за да те улесня, ще те насоча как да го разкараш. Прочети много внимателно тази тема. Там ще намериш подходящ инструмент за това. Надявам се да имаш инсталационния диск на Windows XP.Жив и здрав! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tarikat4e Публикувано Декември 18, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 18, 2009 А какво те навежда на мисълта, че не е виновен FlexType? Нали е нямало проблеми? Мисля, не случайно Night_Raven е предположил, че точно той е виновника.Дори това да не е така (в което дълбоко се съмнявам), то FlexType може основно само да създава проблеми, но не и да върши работа. Писано е много по темата, само да имаш желание да потърсиш и да прочетеш. И за да те улесня, ще те насоча как да го разкараш. Прочети много внимателно тази тема. Там ще намериш подходящ инструмент за това. Надявам се да имаш инсталационния диск на Windows XP.Жив и здрав! току що ми заби отново,а бях спрял флекс таипа да преинсталирам ли какво да правя незнам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 22, 2009 Report Share Публикувано Декември 22, 2009 Ами, засега ми хрумва само да спреш колкото се може повече програми и тестваш дали ще блокират устройствата. Т.е. на метода проба-грешка. Явно играта просто не се разбира с някое приложение, което имаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост