LiL_Ju Публикувано Декември 12, 2009 Report Share Публикувано Декември 12, 2009 Здравейте ! Имам няколко проблема свързани с компютъра ми.Проблемите са следните и ще е радвам да ми помогнете с решението поне за 1 от тях: 1.От 1-2 месеца насам нещо стана с игрите ми.Тоест на лаптопа ми (където съм в момента) !!! По принцип когато си пускам играта (примерно Cs 1.6,Starcraft...) ми вървят на цял екран.А сега на всички игри отстрани на екрана ми стоят 2 черни линии които скасяват екрана и го правят по-малак.Преди не беше така,не знам какво стана.Ето вижте снимката от Цс-а http://store.picbg.net/pubpic/5E/2B/03ab6f0767585e2b.jpgНе знам защо Фрапс-а не е заснел черните линии но те са от 2-те страни на цс-а!!! 2.Проблема е следния - бях изтеглил иконите от виста а аз съм на Windows XP ...файла беше нещо от сорта Vista Icons Packs .... но след като го сложих лаптопа взе да забива много и стана бавен.След това ги уни-инсталнах и инсталирах Windows Service Pack 3 НО това бавене на компа продължава.Какво да правя? 3. Винаги съм имал икони на компа които не мога да изтрия ? Имам една икона на лаптопа на име "Shredder" която не мога да изтрия!!! Като дам десен бутон върху нея ми пише само Open & Create Shortcut ? А на компютъра имам икони които не мога да изтрия защото като дам Delete ми пише "Файла не може да се прочете ....на диска... и тн някакви простотии с една дума НЕ ЗНАМ КАК ДА ГИ ИЗТРИЯ? http://store.picbg.net/pubpic/1D/4C/67135e519bbd1d4c.jpg Благодаря предварително на всички!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 16, 2009 Report Share Публикувано Декември 16, 2009 1. Когато са били на цял екран на същата разделителна способност ли са играни, като в момента? Говорим за широкоекранен дисплей, нали? Сменял ли си драйвер на видео картата? 2. Ако е някой "гениален" пакет за трансормация, то най-вероятно единствено чиста преинсталация е решението. Повечето такива "яки гъзарии" не се деинсталират както трябва. Неслучайно съветвам хората да не ги ползват по принцип. Иначе можеш да опиташ поправка на инсталация, но ме съмнява да има ефект. 3. Опитвал ли си под Safe Mode? Опитвал ли си да зададеш да се изтрият при рестарт? Дяловете сканирани ли са за грешки по файловата система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Декември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Не мога да те разбера какво искаш да кажеш с това "широко-екранен монитор" ? Не знам какъв ми е?! Обикновен монитор 18-19 инча.Лаптопа е MSI и не съм сменял нищо по видео картата! За 2-я проблем....то е ясно вече че ще се преинсталира...изгорях с 15 лева :X Не съм пробвал под Safe Mode но ще пробвам! За останалите неща също не съм!!! Мерси ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 16, 2009 Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Не мога да те разбера какво искаш да кажеш с това "широко-екранен монитор" ? Не знам какъв ми е?! Обикновен монитор 18-19 инча.Лаптопа е MSI и не съм сменял нищо по видео картата! За 2-я проблем....то е ясно вече че ще се преинсталира...изгорях с 15 лева :X Не съм пробвал под Safe Mode но ще пробвам! За останалите неща също не съм!!! Мерси ! Широкоекранните монитори са тези, при които ширината на дисплея по хоризонтала съществено превишава тази по верикала. Нема начин да не си виждал такива: цък Един приятел неще да си вземе такъв, защото мадамите от Wallpapera му щели да изглеждат дебели Що ще даваш пари? Да ти го преинсталират ли? Ти сам не можеш ли да се справиш? Във форума има ръководства за инсталация/преинсталация на какъвто чешит Windows се сетиш! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Декември 17, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 17, 2009 Монитора ми е такъв http://ardes.bg/blog/wp-content/uploads/2009/01/msi1.jpg нормален е...всичко си беше ок...но какво стана нз Колкото до преинсталацията сигорно ще ми отнеме цял ден ако пробвам сам а и нямам диск с windows...и не знам как да го запиша! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост