gibson58 Публикувано Декември 11, 2009 Report Share Публикувано Декември 11, 2009 не съм сигурен към кой раздел трябва да е темата ми,ако съм объркал се извинявам.искам да мина на win7 ,но забелязах от драйверите ми за уеб камера и волан за пц-HAMA се поддържат само тези 98SE/ME/2000/xp/Vista .значи ли че няма да станат на 7? а в сайта на хама няма специално за 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 11, 2009 Report Share Публикувано Декември 11, 2009 По принцип няма никакви гаранции, че драйверите за една операционна система са съвместими с друга. Разбира се, ако операционните системи са достатъчно близки е възможно драйверите за по-старата да работят и на по-новата (например 95 -> 98 или 2000 -> XP), но може и да не сработват, защото колкото и да са близки операционните системи, все пак разлики между тях има.Специално за Windows 7 най-съвместимите драйвери за нея са тези на Vista. Т.е. ако драйверът работи нормално под Vista е доста вероятно да работи нормално и под 7.В конкретния случай явно пакетът включва драйвери за всички версии на Windows накуп, така че пробвай с него и виж как ще е положението. Ако не стане или не работи добре воланът, остава да се надяваш от HAMA да се наканят да драснат нещо за 7-цата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Декември 11, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 11, 2009 оф,дано да станат ,че ми е нов волана... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост