Night_Raven Публикувано Декември 21, 2009 Report Share Публикувано Декември 21, 2009 Първото, което ми идва на ум е IsoBuster. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simeonov_74 Публикувано Декември 21, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 21, 2009 Първото, което ми идва на ум е IsoBuster.Аз имам УЛТРА ИСО, но не зная къде точно да гледам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 21, 2009 Report Share Публикувано Декември 21, 2009 Ами от там, откъдето си го свалил, би трябвало да си пише и как се преинсталира с него... Едва ли има толкова луд... предоставител на Windows ISO-та, които да не са boot-ващи, а да иска от тебе да си ги направиш такива... Според мене излишно си усложняваш живота. Зареди ISO-то в ImgBurn (както на картинката по-горе) и програмата ще си изпиши дали е bootable, без големи философии Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simeonov_74 Публикувано Декември 21, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 21, 2009 Ами от там, откъдето си го свалил, би трябвало да си пише и как се преинсталира с него... Едва ли има толкова луд... предоставител на Windows ISO-та, които да не са boot-ващи, а да иска от тебе да си ги направиш такива... Според мене излишно си усложняваш живота. Зареди ISO-то в ImgBurn (както на картинката по-горе) и програмата ще си изпиши дали е bootable, без големи философии Значи аз съм си свалил WIn XP като Iso. Работя с НЕРО 9 ( Nero Bruning ROM ) и като посоча за запис ISO-to директно ми посочва да го запиша като CD image на PC-to някъде и от там натам се въртя в кръг и не се получава по никъкъв начин. Последно пробвах през Ултра ИСО с опцията за запис без да го правя image и се получи най-накрая. Объркваха ме обясненията в нета че като го сваля като ISO трябва да му дам Recorder-Burn image, но нищо не се получаваше . Пробвах и през CD-ROM(Boot),но и от там нищо не се получаваше, ошашавих се цял следобяд сумати дискове опропастих. Даже си взех един презаписваем и записах файла, който се получи след Burn image и сега не мога да го махна от него за да го ползвам пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 21, 2009 Report Share Публикувано Декември 21, 2009 Оффф, човек... Не знам как точно ги магьосваш с Nero, но не би трябвало да се получава така... Аз сега ползвам ImgBurn и записвам точно както съм обяснил вече, без никаква засечка... Пробвай и ти. Ето ти ръководство за нея: http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=7055&view=&hl=ImgBurn&fromsearch=1Презаписваемия диск можеш да го изтриеш както с опцията Erase на Windows, като отвориш дадения диск с двоен клик върху записвачката, в менюто вляво на прозореца; така и с ImgBurn... Просто цялата процедура е супер елементарна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simeonov_74 Публикувано Декември 21, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 21, 2009 Оффф, човек... Не знам как точно ги магьосваш с Nero, но не би трябвало да се получава така... Аз сега ползвам ImgBurn и записвам точно както съм обяснил вече, без никаква засечка... Пробвай и ти. Ето ти ръководство за нея: http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=7055&view=&hl=ImgBurn&fromsearch=1Презаписваемия диск можеш да го изтриеш както с опцията Erase на Windows, като отвориш дадения диск с двоен клик върху записвачката, в менюто вляво на прозореца; така и с ImgBurn... Просто цялата процедура е супер елементарна. Ето това се получава като пусна ИСО-то през Burn image и от това нещо нищо не се получава. Може и аз да бъркам някаде (за първи път се опитвам да правя бутващ диск) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 21, 2009 Report Share Публикувано Декември 21, 2009 Давай с ImgBurn, да видим какво ще стане... Там няма просто къде да сбъркаш. А иначе, ти не правиш диска boot-ващ - той вече си е направен, а ти трябва само да го запишеш... Нищо повече... P.S: прави снимки на десктопа с бутона PrtScr от клавиатурата; пействаш в Paint и съхраняваш изображенията; качваш ги тук... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост