mousehack Публикувано Декември 8, 2009 Report Share Публикувано Декември 8, 2009 Вчера си сложих парола на акаунта на XP,но сега не мога да вляза със същата парола,като преди това брат ми се е опитвал да ми налучка паролата 4-5 пъти.Какво да направя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 8, 2009 Report Share Публикувано Декември 8, 2009 Възможно ли е да я е налучкал и сменил след това? Ако не е успял да влезе в акаунта ти, не би трябвало да имаш проблеми ти с влизането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mousehack Публикувано Декември 8, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 8, 2009 Не не е успял да влезне.Но не мога и аз да вляза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Декември 8, 2009 Report Share Публикувано Декември 8, 2009 Влез като администратор(90% от потребителите оставят админ акаута не защитен).Влизането става или чрез бутон F8 под Save Mode,като избереш да влезеш като администратор .може и директно да на пишеш administrator ,но това е при условие че ти вади полета user и pasw.Може и с ERD Commander - може да прочетеш повече за ERD Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mousehack Публикувано Декември 8, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 8, 2009 Ами аз на лаптопа имам само един акаунт и на него ми е паролата.Смисъл как да влезна като администратор,като единствения ми акаунт е с парола,която аз явно съм забравил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 8, 2009 Report Share Публикувано Декември 8, 2009 Т.е. ти самият работи с вградения администраторски акаунт и под Safe Mode не ти се появява втори?И как така си успял да забравиш паролата за 1 ден? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mousehack Публикувано Декември 8, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 8, 2009 AAAAA!!! Оправих се!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 8, 2009 Report Share Публикувано Декември 8, 2009 А ние да гадаем как точно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Декември 8, 2009 Report Share Публикувано Декември 8, 2009 AAAAA!!! Оправих се!!И как ? ако не е някъква държавна таина,били сподели и ние ако имаме същи проблем.Как бихме могли да се спраим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 8, 2009 Report Share Публикувано Декември 8, 2009 Подозирам, че си е писал паролата на кирилиица, с Num Lock или нещо такова... Ама де да видим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mousehack Публикувано Декември 8, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 8, 2009 Влязох като администратор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост