keleshko Публикувано Декември 8, 2009 Report Share Публикувано Декември 8, 2009 Здравейте, не знам дали темата ми е точно за тук, ако не е нека модераторите я преместят.Проблема ми е следния: Качих Adobe CS2 пакета но не ми тръгна. Разбрах каква е причината и се опитах да го деинсталирам, но не ми даде борих се известно време ама не успях и накрая го изтрих. Уж изчистих всички възможни скрити файлове и регистри, но после не ми дава пак да го инсталирам на ново пише че има останали файлове някъде от Адоб Илюстратор. Някой може ли да даде идея къде може да са останали файлове да проверя, че не ми се преинсталира windows-a. Мерси предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Декември 8, 2009 Report Share Публикувано Декември 8, 2009 Би ли дал по-точна информация или скрийншот на съобщението за грешка, което ти дава при опит за инсталация? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
keleshko Публикувано Декември 8, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 8, 2009 Ето съобщенията: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 10, 2009 Report Share Публикувано Декември 10, 2009 Няма да е лошо да изчистиш профилактично с CCleaner. Пробвал ли си с някой деинсталатор да провериш, дали ще засече изброените програми, които те кара да премахнеш - Total Uninstall, Your Uninstaller!(платени). Като идея е ако тези неща не проработят е да пробваш да инсталираш същия онзи пакет, който преди не си успял и след това да пробваш да го деинсталираш с някой от посочените деинсталатори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
keleshko Публикувано Декември 11, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 11, 2009 Опитах с CCleaner, Your Uninstaller, Windows 7 Manager да изтрия всички неизползвани файлове да почистя регистрите, и не става освен да опитам да го кача пак, пък да видя.Не съм се опитвал да го кача заради това което ми казва че няма да качи илустратор.Довечера ще го пробвам и това.Чакам и други идеи, че нещо май към преинсталация на Win вървят нещата, а в момента нещо не ми достига времето нещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 11, 2009 Report Share Публикувано Декември 11, 2009 Виж дали нещо тук няма да ти свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
keleshko Публикувано Декември 11, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 11, 2009 Оправих се мерси на всички за помощта.След като погледнах линка пратен ми от draco_volans се поразрових и намерих това което много ми помогна.Още веднъж мерси на всички. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост