Pe7u Публикувано Декември 7, 2009 Report Share Публикувано Декември 7, 2009 Значи имам инсталиран Windows 7 и то няколко пъти и като влизам трябва да избера в кои да влеза.Казаха ми за да го оправа трябва по време на инсталация да форматирам дисковете но не ми се появава Drive Options (Advanced) за да ми се появи Формат и другите опции. Някой може ли да ми помогне за да ми се появат.Може да видите на смиката какво ми показва. Мерси Предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 8, 2009 Report Share Публикувано Декември 8, 2009 Ти инсталацията я стартираш под Windows или зареждаш от инсталационния диск (boot)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Декември 8, 2009 Report Share Публикувано Декември 8, 2009 Интересно как направи screen-shot по време на инсталацията? Намирисва ми на следния начин на инсталиране: Вкарваш диска и като ти зареди отиваш в My computer и кликаш на CD-то и продължаваш. Прав ли съм? Поправете ме, ако греша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Pe7u Публикувано Декември 9, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2009 Да защото не ми боотваше не беше направено да боот от сд.Като го направих и като го боот-нах и стана както трябва.Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aztec234 Публикувано Септември 23, 2010 Report Share Публикувано Септември 23, 2010 абе момчета имам един проблем купих си оригинален линдос 7 инсталнах го ама ми се показва един надпис , че е копие как мога да го оправя плс плс помогнете ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 23, 2010 Report Share Публикувано Септември 23, 2010 1. Не е "линдос", а Windows.2. Направи един скрииншот на въпросното съобщение и го прикачи към коментара си, или го качи на някой хостинг за картинки (примерно този или друг) и дай линк. Подсказка: Скрииншот се прави, като натиснеш PrtScr от клавиатурата и след това отвориш Paint; поставяш изображението; запазваш го. P.S: Оправи малко писането (големи, малки букви, запетайки и пр. знаци) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Октомври 8, 2010 Report Share Публикувано Октомври 8, 2010 Здравейте. Днес както си браузвах изведнъж възникна странен проблем. Като кликнех на някоя от отметките ми в браузъра, тръгваше изтегляне на...файл и се появяваше шорткът на десктопа към сайта( скрийншота), който съм искал да отворя - примерно софтвизия, девиант и т.н. Отворих windows explorer и там проблем. Клик на иконката на дял D\C и се появява ето това(на скрийншота), вместо да ми отвори въпросния дял. Рестартирах компютъра, пуснах някои от приложенията и малко след това системата заби. Опитах да отворя таск менажера, но и клавиатурата не беше активна. Само и светеха трите индикатора ( num lock, caps lock ..3-тия не го знам ). Рестартирах отново, вентилаторите завъртяха доста шумно, windows-a си зареди и всичко си тръгна нормално. Операционната е windows 7\32 bit. Сканирах с MBAM и Аvira и системата уж е чиста. Не съм правил промени по операционната или някакви модове от 3-4 месеца. Напреженията и температурите на хардуеъра ми са нормални. Грешки в event viewer няма по времето на тези проблеми. Всичко си работеше ок досега (9 месеца откакто съм преинсталирал) и изведнъж бум. Някакви идеи от какво може да са се получили тези аномалии? Благодаря предварително и се извинявам, ако не съм обяснил достатъчно ясно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост