achlii Публикувано Декември 6, 2009 Report Share Публикувано Декември 6, 2009 Здравейте имам голям проблем! Как да си поделя нета на два компа,след като интернета не е кабелен а безжичен,дали е възможно това.Благодаря ви предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Декември 7, 2009 Report Share Публикувано Декември 7, 2009 Дай малко повече инфо.При така зададен въпрос отговорът е :да може.И толкоз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
achlii Публикувано Декември 7, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2009 Ами значи имам лаптоп и настолен комп свързал съм ги чрез кабел и те се виждат няма проблем но немога да си споделя нета от лаптопа които го хващам чрез Wireless.кам настолният комп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Декември 7, 2009 Report Share Публикувано Декември 7, 2009 1. Отваряш си браузъра.2. Пишеш google.com3. В полето за въвеждане на това дето търсиш пишеш - Споделяне на интернет4. Натискаш бутончето - Търси5. Четеш отговорите на проблема ти. Ако те мързи да изпълниш горните 4 точки (5-тата е задължителна за решаване на проблема ти) просто кликни тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
achlii Публикувано Декември 7, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2009 Благодаря ти много ми помогна прочетох много теми но никога до сега не бях попадал на тази която прочетох преди малко,беше страхотно обяснено и ми свърши страхотна работа.Много благодарности!!!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Октомври 11, 2011 Report Share Публикувано Октомври 11, 2011 Споделям Интернета между настолния си компютър (този по който идва сигнала) и лаптопа ми с кросоувър кабел, използвайки proxy. В началото нямаше проблеми, имах си постоянно Интернет и на двете машини, но напоследък като се свържа, имам примерно 5 мин. и на двата компютъра, след което като се пробвам да отворя някоя страница, ми зарежда много време, а понякога даже изобщо не ми я отваря. Като прекъсне на лаптопа, прекъсва и на настолния и обратно. Настолния ми е с XP SP2, а лаптопа с Windows 7 Ultimate. Интернета на настолния компютър се връща като затворя проксито и дам disable на втората мрежова карта (от PC към лаптопа) и се свържа наново с доставчика. Та това ми е проблема.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Октомври 12, 2011 Report Share Публикувано Октомври 12, 2011 С кросоувър кабел не съм сигурен до колко връзката е стабилна между двете ти операционни системи. Възможно е това да е някакво неразбирателство между версиите на системите не съм толкова на вътре в мрежите. Но ако си купиш един евтин switcher с най малко ходове (аз имам с 4). Можеш да вържеш двата компа в лан мрежа чрез него. Така подаването на нета от безжичната мрежа към лан мрежата ти ще е доста по лесно нещо. По скъпото и лесно решение е безжичен рутер, но switcher-ите в момента са си доста евтини. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 12, 2011 Report Share Публикувано Октомври 12, 2011 Двата компютъра сканирани ли са за зловреден код и ако да, с какви програми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Октомври 12, 2011 Report Share Публикувано Октомври 12, 2011 Не са сканирани с нищо. С кои програми да сканирам ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 12, 2011 Report Share Публикувано Октомври 12, 2011 Сканирай с Malwarebytes' Anti-Malware. Ако тепърва инсталираш програмата, в края инсталацията ще има отметка за автоматична актуализация, не я премахвай. В противен случай обнови дефинициите й ръчно. Ако вече имаш програмата, провери дали имаш последната версия и ако нямаш, премахни твоята и инсталирай най-новата, като в края на инсталацията остави отметката за актуализация на дефинициите. Инструкции за сканиране:- стартирай програмата;- избери Perform quick scan (Бързо сканиране) и кликни бутон Scan (Сканиране);- след като приключи сканирането, ако не са открити заплахи, ще се отвори автоматично текстов файл (който можеш да затвориш) и програмата ще те уведоми, че не е открила нищо, след което можеш да кликнеш бутон OK и да я затвориш;- ако са открити заплахи, кликни бутон OK и после Show results (Покажи резултатите);- кликни бутон Remove Selected (Премахни избраните);Ако е нужен рестарт, се съгласи и рестартирай веднага. След рестарта стартирай отново програмата, иди на подпорозиорец Logs (Дневници), маркирай последния дневник, кликни бутон Open (Отвори) и му копирай съдържанието тук. Ако не е бил нужен рестарт, трябва да се появи текстов файл - копирай му съдържанието тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Октомври 13, 2011 Report Share Публикувано Октомври 13, 2011 Това е от настолния компютър. По-късно ще кача и от лаптопа, но него го пускам много рядко и се съмнявам да има нещо, но все пак ще го сканирам. Malwarebytes' Anti-Malware 1.51.2.1300www.malwarebytes.org Версия на базата от данни: 7934 Windows 5.1.2600 Service Pack 3Internet Explorer 7.0.5730.11 13.10.2011 г. 10:03:51mbam-log-2011-10-13 (10-03-51).txt Тип сканиране: Бързо сканиранеСканирани обекти: 152887Изминало време: 7 минута(и), 6 секунда(и) Заразени процеси в паметта: 0Заразени модули в паметта: 0Заразени ключове в регистратурата: 0Заразени стойности в регистратурата: 0Заразени информационни обекти в регистратурата: 3Заразени папки: 0Заразени файлове: 2 Заразени процеси в паметта:(Не бяха открити зловредни обекти) Заразени модули в паметта:(Не бяха открити зловредни обекти) Заразени ключове в регистратурата:(Не бяха открити зловредни обекти) Заразени стойности в регистратурата:(Не бяха открити зловредни обекти) Заразени информационни обекти в регистратурата:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\AntiVirusDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\FirewallDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\UpdatesDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully. Заразени папки:(Не бяха открити зловредни обекти) Заразени файлове:c:\documents and settings\Nikola\Desktop\stress reducers.exe (Joke.Stressreducer) -> Quarantined and deleted successfully.c:\documents and settings\Nikola\my documents\downloads\ccproxysetup7.2.exe (PUP.CCProxy) -> Quarantined and deleted successfully. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 13, 2011 Report Share Публикувано Октомври 13, 2011 Опитай да прамениш адресите на "вътрешната" мрежа - може да има конфликт с мрежата на доставчика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Октомври 13, 2011 Report Share Публикувано Октомври 13, 2011 В смисъл сега съм написал за адреси IP:192.168.0.1 на настолния компютър и 192.168.0.2 на лаптопа. Тях ли да променя и с какви примерно да ги заместя ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 13, 2011 Report Share Публикувано Октомври 13, 2011 Да, въведи примерно 192.168.20.100 и 192.168.20.101. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Октомври 14, 2011 Report Share Публикувано Октомври 14, 2011 Да, въведи примерно 192.168.20.100 и 192.168.20.101.OК, мерси, ще пробвам ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост