emil9216 Публикувано Декември 6, 2009 Report Share Публикувано Декември 6, 2009 Регистрирах си акаунт на 000webhost.com и качих няколко файла но когато напиша адреса на сайта ми излиза бяла страница с линк към директорията където са ми файловете. Как да го направя така че като напиша адреса на сайта да ми показва първата страница от сайта ? Използвах файловия мениджър на самия хост. Това е сайта advert-tips.netne.net Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 6, 2009 Report Share Публикувано Декември 6, 2009 Предполагам началната ти страница е с име index ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
emil9216 Публикувано Декември 6, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 6, 2009 Да, "index.html" . Но качих файловете като ги архивирах в папка защото бяха много и се получи нещо като субдиректория на основната директория. Дали това не е причината ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 6, 2009 Report Share Публикувано Декември 6, 2009 Ако са в подпапка, трябва да има в основната папка index файл, който да пренасочва към правилната. Ако те разбирам правилно при тебе е нещо подобноsite.comтвоите файлове са вsite.com/nesto/index.htmlтрябва или да ги преместиш или да направиш site.com/index.html, който да пренасочва към site.com/nesto/index.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост