infinity1305 Публикувано Юни 18, 2006 Report Share Публикувано Юни 18, 2006 (Редактиран) Здравейте Минава 12.00, настъпва новия ден, и аз бързам да определя победителя в моята загадка.Може утре да липсвам, и трябва награда Обичам България така, както се обича родина...но не ми е.Татковина ми е Моят татко е българин.Макар да опитах да ви заблудя, като давах само жокери, дълбоко свързани с тази думичка, но объркващи, danina бързо бързо я позна Наградата е хубава песен на италиански, изпълнена от французойка.Надявам се да ти хареса Редактиран Юни 18, 2006 от infinity1305 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 18, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 18, 2006 Благодаря много Инфи за наградата. Песента найстина е хубава. Хареса ми.Само да вметна, че освен мен думичката отгатна и Slammer. Честито и на него.Хайде Slammer, с нетърпение очакваме новата загадка! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 18, 2006 Report Share Публикувано Юни 18, 2006 Хей, сладури, хайде да сменим наградите, че и аз без да се усетя и да ви предупредя, почнахме да даваме линкове към песни, което малко е в противоречие с правилата. Може да даваме линкове към онлайн радиа (ако са легални) или към картинки, клипчета или други свободни неща. Грешката е и моя, за което се извинявам, че не се усетих по-рано. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Юни 18, 2006 Report Share Публикувано Юни 18, 2006 Правилно, и аз не се усетих.Извинявам се.Махнах линка, ако някой иска, ще му го дам на ЛС. Хайде Slammer, ти си наред със загадка :rolleyes: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 19, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 19, 2006 Е, хайде аз да се възползвам, щом Slammer е ангажиран.Първата ми подсказваща дума е:ВОДА Тъй като днес е понеделник ви давам и понеделничната дума. Тя е:ПЛУВАМВие сте? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
benzinn Публикувано Юни 19, 2006 Report Share Публикувано Юни 19, 2006 Изстрел в тъмното: ШАМАНДУРА Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Юни 19, 2006 Report Share Публикувано Юни 19, 2006 вода , което ме подсеща за ееех отпускаааа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Юни 19, 2006 Report Share Публикувано Юни 19, 2006 Летуване...Басейн Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 20, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 20, 2006 Здравейте!Ето я и следващата пояснителна дума:ПЕРКИ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
benzinn Публикувано Юни 20, 2006 Report Share Публикувано Юни 20, 2006 Водно колело Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Юни 20, 2006 Report Share Публикувано Юни 20, 2006 торпедо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Юни 20, 2006 Report Share Публикувано Юни 20, 2006 пътешествие с корабче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Юни 20, 2006 Report Share Публикувано Юни 20, 2006 моторница Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 21, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 21, 2006 Здравейте!Ето го и жокера за днес:ВОДА+ПЛУВАМ+ПЕРКИ+ПРОУЧВАМ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 21, 2006 Report Share Публикувано Юни 21, 2006 Подводница? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост