MONI Публикувано Август 23, 2006 Report Share Публикувано Август 23, 2006 Здравейте! :bye1: Извинявам се, че неделната загадка стана малко седмична, но имах едни три дечица, които трябваше да забавлявам няколко дена Та, отговорът на загадката ми беше: КРАСОТА + ЖЕНА + ЛИЦЕ + ГРИМ = ЧЕРВИЛО За съжаление няма познал, макар да беше лесничка дума :bye1: Благодаря на активните участници Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Август 23, 2006 Report Share Публикувано Август 23, 2006 Здравейте! :bye1: Извинявам се, че неделната загадка стана малко седмична, но имах едни три дечица, които трябваше да забавлявам няколко дена Та, отговорът на загадката ми беше: КРАСОТА + ЖЕНА + ЛИЦЕ + ГРИМ = ЧЕРВИЛО За съжаление няма познал, макар да беше лесничка дума :bye1: Благодаря на активните участници трябваше да кажеш устни та да се сетиме Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Октомври 21, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2006 Привет!Мисля да се престраша и да пусна нова загадка.Първата подсказка е:студено Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Октомври 21, 2006 Report Share Публикувано Октомври 21, 2006 Бирааа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 23, 2006 Report Share Публикувано Октомври 23, 2006 Бираааааааааааааааааааа! (моето е по-дълго) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Октомври 23, 2006 Report Share Публикувано Октомври 23, 2006 Еиии шЪ сЪ пропиити бее аз ще кажа палто Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Октомври 24, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 24, 2006 НАПИТКА е вторато подсказка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Октомври 24, 2006 Report Share Публикувано Октомври 24, 2006 Студен чай Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Октомври 24, 2006 Report Share Публикувано Октомври 24, 2006 Бирата ми звучи доста правилно, но аз ще заложа на омразната МАСТИКА Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Октомври 24, 2006 Report Share Публикувано Октомври 24, 2006 Бирата ми звучи доста правилно, ...И аз така си помислих, но май не е! А не ми дойде по рано да предложа МНОГО БИРА! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Октомври 25, 2006 Report Share Публикувано Октомври 25, 2006 (Редактиран) Coca-Cola Редактиран Октомври 25, 2006 от DAVIDOV Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Октомври 25, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2006 Здравейте!Много се извинявам за закъснението, но нямах никаква възможност да съм тук тези дни.И така:СТУДЕНО+НАПИТКА+ФОРМА=?????2ИМАТЕ ВРЕМЕ ДО НЕДЕЛЯ!УСПЕХ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 25, 2006 Report Share Публикувано Октомври 25, 2006 Лед? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Октомври 27, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 27, 2006 СТУДЕНО+НАПИТКА+ФОРМА+ ПРИТУРКА= ??????Не казвам дали има победител, така че смело предполагайте. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Ноември 1, 2006 Report Share Публикувано Ноември 1, 2006 Айснектар Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост