vesodimov Публикувано Декември 5, 2009 Report Share Публикувано Декември 5, 2009 Здравейте.Имам ТАКЪВ ЛАПТОП . Когато го купувах ми обясниха, че ДВД - то има възможност да "принтира" върху специални бланки. Т.е. преди или след като се запише диск по някакъв начин на самият носител може да се нанесе дадена информация. Към оммента са инсталирани всички възможни драйвери от фабричния диск. Но не намирам програма, която да ми дава такава възможност.Моля някой да ми обясни как стоят нещата по принцип и дали наистина тази машина има такава възможност. Ако има - какво е нужно за да заработи възможността за нанасяне на текст върху носителя и прочее ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Декември 5, 2009 Report Share Публикувано Декември 5, 2009 Не съм сигурен, че те разбрах.Но сигурно имаш предвид технологията LightScribe http://www.lightscribe.com/images/logo.gifДоколкото знам трябва да си набавиш софтуера и подходящи дискове поддържащи технологията.Мисляте само HP прикрепваха софтуера LightScribe към диска с драивери.иначе може да си го изтеглиш от официалния сайт.За записване на дискове маи и NERO Burning ROM 6.6.0.8 поддържаше това рисуване върху диска.И самите дискове разбира се LightScribe CD или DVD. П.с.Но не мога да съм сигурен дали питаш затова или дали твоята записвачка поддържа технологията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 5, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 5, 2009 Да, help, точно за това става въпрос. Но нямах никаква идея как се казва самата технология. Благодаря ти за точния отговор. Свалих си нужните програма и утре на свежа глава / след като си купя дискове / ще пробвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост