Jump to content

Проблем с видео карта

Препоръчан пост

Днес си свалих картата да я почистя от прах защото вентилатора беше пълен с прах и загряваше.Всичко точно,лъснах я направо и когато я слойих отново на компа,той не тръгна.Всключвам и започнаха едни рестарти през 4-5 секунди,искарах я пак я вкарах този път нямаше рестарти а просто си вървеше без звук без картина,нито сигнализация от дъното за ередност в хардуера нито нищо.искарах картата и закачих монитора на вгреданата карта.Тръгна от раз.Пак сложих външната и пак същата работа.натискам копчето завъртат се вентилаторите на процесора и видеокартата ни картина няма нито звук.Радиатора на картата беше топъл което според мен означава че графичния процесор работи все пак и не е изгоряла,но компа не тръгва.Моля помогнете.Galaxy GForce 9400GT 512/64 е картата,Благодаря предварително!!
Сподели другаде

• 2 weeks later...
Здравейте.Имам голям проблем с мойта видео карта която е Ati Radeon HD 3650 AGP x 8 eto i snimki post-10030-12613280320634_thumb.jpg post-10030-12613280435719_thumb.jpg та проблемите са два.Ужким работи инсталнати са и драйварите но неиска да отвори Catalyst Control centura и като се опита да пусна ЦС 1.6 на OPEN GL ме изхвурля и пише че ще го пусне само на софтуер.Някакви идеи и благодаря предварително.
Сподели другаде

Относно Catalyst Control Centre - той изисква да имаш инсталиран Net Framework, който не е включен стандартно в Windows XP.

Относно другия проблем - деинсталирай текущите драйвери и опитай тези драйвери.

Сподели другаде

• 1 month later...

Здравейте!

Не знам къде другаде да напиша това, което го боли моят комп така да се каье, та ка че ако не е за тук моля да ми простите. Не знам какво направих но компа ми изписва следните съобщение. Първото знам че започна да ми го изпизва след като инсталирах една игра, което пишеше, че става за Ati а след инсталацията й ми поиска настройки на nVIDIA, но това второто голямото съобщение започна от скоро да ми го показва. Всичко си работи но не знам какъв е проблема.

http://jijerota.snimka.bg/other/greshka.466754.17096329

Сподели другаде

- Операционна система (точно и ясно)?

- Видео карта (с версия на инсталираните драйвери) + данни за останалата част от хардуера?

- Screenshots на въпросните съобщения?

- Име на играта?

Обърна ли внимание на надписа с големи червени букви, в начапото на страницата?

Сподели другаде