nikipetrov Публикувано Декември 5, 2009 Report Share Публикувано Декември 5, 2009 Здравейте! Моля за помощ. Никога не ми се е налагало да търся, тегля и инсталирам драйвери от интернет. Преинсталирах ХР и в Device Manager-а ми излязоха за инсталиране следните драйвери: Ethernet Controller; PCI Simple Communications Controller и Video Controller(VGA Compatible). Диск с драйвери няма. Прочетох темата за драйверите но не ми стана ясно какво точно трябва да търся. Ето някои харектеристики на компютъра:Процесор - DualCore Intel Core 2 Duo E6650, 2333 MHz (7 x 333); Дънна платка - Gigabyte GA-965P-S3;Чипсет на дънната платка - Intel Broadwater P965;Видеокарта - nVIDIA GeForce 8600 GT;А и на всичкото отгоре идея си нямам как да свържа Интернета. Няма икона за връзка и не знам къде да въведа настройките. А драйверите трябва да инсталирам на друг компютър(с горните параметри)Много ви моля, помогнете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Декември 5, 2009 Report Share Публикувано Декември 5, 2009 Ето ТЕЗИ за дъното инсталирай първо тях и след това ето за ВИДЕО КАРТАТА това са последните и аз съм с такава карта и същите драйвъри и нямам проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikipetrov Публикувано Декември 5, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 5, 2009 Хиляди благодарности! Всичко е точно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост