predator001 Публикувано Декември 5, 2009 Report Share Публикувано Декември 5, 2009 Проблема е следния,лаптопа има изход HDMI при свързването му с телевизора нямаше проблеми до сега.Щом ги свържех картината и звука "излизаха" от телевизора но от два дни на сам щом го свържа лаптопа картината ми е ОК но звука ми вече не ми "излиза" от телевизора а от лаптопа.Предполагам,че би трябвало да има някъде настройка или една преинсталация би решила този проблем. Благодаря ви предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 9, 2009 Report Share Публикувано Декември 9, 2009 Да си сменял драйвери или програми, преди да се появи проблемът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Декември 10, 2009 Report Share Публикувано Декември 10, 2009 Долу вдясно в лентата със задачи има говорителче.Като цъкнеш върху него ти излиза опция да настроиш звуковите устройства , там задаваш звука да излиза през HDMI.Ако не ти излиза говорителчето , трябва през контрол панела да влезнеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост