Levskara95 Публикувано Декември 3, 2009 Report Share Публикувано Декември 3, 2009 Здравейте! Съжалявам за ужасно тъпия ми въпрос на който 99% абе айде 100% съм сигурен, че не може.Та към въпроса искам да попитам може ли като си изтегля игра за телефона ми след това да се опитам да я 'нагодя' по размера на резулюцията на телефона която е 128x160(телефона ми е Nokia 3110 classic) чрез някаква програма. Например намерих си PES 2010 за телефон, но само част от футболното поле се вижда, мисля че играта беше с резулюция 176x220. Благодаря предвалително! (знам ,че не може де ,ама аз да попитам за всеки случай ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Декември 3, 2009 Report Share Публикувано Декември 3, 2009 Здравейте! Съжалявам за ужасно тъпия ми въпрос на който 99% абе айде 100% съм сигурен, че не може.Та към въпроса искам да попитам може ли като си изтегля игра за телефона ми след това да се опитам да я 'нагодя' по размера на резулюцията на телефона която е 128x160(телефона ми е Nokia 3110 classic) чрез някаква програма. Например намерих си PES 2010 за телефон, но само част от футболното поле се вижда, мисля че играта беше с резулюция 176x220. Благодаря предвалително! (знам ,че не може де ,ама аз да попитам за всеки случай )Не може да преработиш играта, ще трябва да си намериш друга с по-ниска резолюция - понякога има такива версии. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Декември 3, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 3, 2009 Иииих знаех си! Добре,благодаря все пак! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост