valnes Публикувано Декември 2, 2009 Report Share Публикувано Декември 2, 2009 Здравейте, нов съм в този форум и искам да попитам за една грешка, която ми даде ImgBurn при запис на двуслоен диск EMTEC DVD+R. Значи всичко вървеше добре, но като стигна до 50% и ми изписа съобщение "Failed to write sectors 2079712-2079743 Reason Power Calibration Area Error". За първи път се опитвам да записвам двуслоен диск, нарочно не взех от по-евтините дискове, защото знам че не са качествени, но този Emtec хич не е от евтините - 3.50лв.И никъде не можах да намеря Verbatim. Гледах тук и в други теми за тази грешка, говори се за някакви филтри, не ми е много ясно. Моля, кажете, дали е от носителя или от записвачката.С нея съм записал много еднослойни ДВД-та и не съм имал проблем.Edit: упс, май пуснах темата не където трябва.Без да искам я пуснах в хардуер, съжалявам. Ако смятате за необходимо я преместете, където й е мястото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 2, 2009 Report Share Публикувано Декември 2, 2009 Проблемът е или в самото устройство, или във фърмуеъра, или в носителя. Тъй като така или иначе е препоръчително да обновиш фърмуеъра, го направи така или иначе. След това вече си прави експерименти с носителите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост