LiL_Ju Публикувано Ноември 29, 2009 Report Share Публикувано Ноември 29, 2009 Здравейте!!! Нов съм тук,а вече започнах да задавам глупави въпроси във форума Това което търся е някакви--> Sound Packs,Soundpools,sound effect...и тнМисля че така се казват тея неща.Трябват ми за програмата Magix Music Maker 15Ако може дайте ми линкове с цели пакети звуци,защото не ми се занимава да тегля файл след файл... http://www.irdll-shop.com/images/Program/Magix.Music.Maker.15.Premium.jpgТърсих много из Google но от 6-те пакета които намерих стана само 1.Другото което е - трябват ми звуци за Hip Hop,R&B,Disco House,Tehno and Trance... Благодаря предварително !!! http://www.pchome.de/screenshot/0/6/magix-music-maker_391.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 29, 2009 Report Share Публикувано Ноември 29, 2009 Ако са платени, можеш да забравиш да получиш помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Ноември 29, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2009 Е по-принцип програмата си е платена,но това не значи че няма безплатни Звукови Пакети за нея.Пък и не е казано да са точно за тази програма,трябват ми пакети в които папките просто са подредени по: Bass,Drums....и тн!!! Аз изтеглих няколко но само 1 стана.Ако и вие можете да ми помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Ноември 29, 2009 Report Share Публикувано Ноември 29, 2009 Какво означава "само 1 стана" не приема такъв(какъв?) формат или нещо друго ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Ноември 30, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 30, 2009 Еми не знам какво точно значи...Просто в тази папка която ми прие вътре нещата са подредени:Art,Bass,Scraches,Drums..... И при другите са така но не ги приема,не знам защо... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост