katq_p Публикувано Ноември 28, 2009 Report Share Публикувано Ноември 28, 2009 Предварително благодаря на тези, които ми помогнат. Извинявам се ако не използвам много точни изрази за описанието на проблема ми, тъй като не разбирам много от компютри.Имам проблем както с флашките ми така и с всички подобни устройства (USB, карти памет и т.н.). Когато ги включа в компютъра, отивам в My Computer и оттам се опитам да ги отворя самата папка с файлове, вмето да се отвори се показва прозорец на който се изписва "дискът не е форматиран, желаете ли да го форматирате сега"-няколко пъти затворих прозореца и се опитах отново да отворя сменяемия диск но отново се показваше това съобщение. В крайна сметка реших да форматира, въпреки че ще изгубя документите си, но исках да проверя дали след форматирането ще изчезне прозореца. Изчаках фобматирането и след края се появи съобщение "Windows не може да завърши форматирането". И това се случва всеки път когато се опитам да вкюча устроиство в компютъра ми. Този проблем го имах и преди 4-5 месеца, когато ми преисталираха компютъра наскоро всичко беше наред и след три седмици отново се появи същия проблем. Моля Ви, помогнете ми да се справя! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2009 Report Share Публикувано Ноември 28, 2009 Изтегли Autoruns и:1) стартирай програмата;2) избери Options -> Hide Microsoft and Windows Entries;3) меню File -> Refresh;4) меню File -> Save...;5) от долното падащо меню избери Text;6) запази файла някъде и след това го прикачи към темата или му копирай съдържанието. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
UBIGI Публикувано Ноември 29, 2009 Report Share Публикувано Ноември 29, 2009 Изтегли Autoruns и:1) стартирай програмата;2) избери Options -> Hide Microsoft and Windows Entries;3) меню File -> Refresh;4) меню File -> Save...;5) от долното падащо меню избери Text;6) запази файла някъде и след това го прикачи към темата или му копирай съдържанието. много изчерпателен ! ... да видим дали настр. на ауторън е достатъчно ?! *аз съм попадал на този проблем и след подходящи, н-бройни симулации установих -получава се от вадене на USB /- в случая флашка, micro CD, mini CD и други... флашките нерядко и изгарят, за останалите в случая -носители се налага форматация. и/или поне искат такава. *данните се възстановяват след форматация-та, с подходящи програми... *след известен престой в кошчето носителя пак е годен за употреба. Съвета ми е да се изключват външните USB -устрoйства преди да ги издърпаме от слота -досадна работа -нали Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост